bijgewerkt

“Vrijheid”

Het is naar mijn mening één van de belangrijkste waarden als mens. De vrijheid om iets te kunnen doen waar je energie van krijgt, waar je goed in bent, waar je blij van wordt, wat je voldoening geeft en – om het af te maken – waarmee je een positieve impact hebt op het leven van jezelf en van anderen. Dat is wat mij betreft het allerhoogste goed.

 

“Bewegingsruimte”

Als ik word ingeperkt in mijn autonomie, dan heb ik het al snel niet meer zo naar mijn zin. Ik voel geen beweegruimte meer, ik ben minder effectief en ik kan zelfs een beetje tegendraads worden. Wat ik wel nodig heb? Een duidelijke en inspirerende ambitie. Daarbinnen wil ik de vrijheid krijgen om zelf te kunnen handelen, mijn creativiteit kwijt te kunnen en beslissingen te kunnen nemen. Dan ga ik vliegen en kan ik werkelijk het verschil maken. Dan kan ik veel geven, waardoor ik veel terugkrijg.

“Werken”

Begrijp me niet verkeerd. Vrijheid betekent niet dat je niet hoeft te werken. Integendeel. Je moet juist hard blijven werken – lees: dagelijks blijven sleutelen – om die vrijheid te bereiken (en behouden) en om impact te kunnen maken. Op dat punt kom je niet zomaar. Waar Tony Robbins, één van mijn inspiratiebronnen, het vaak over heeft is CANEI. Niet te verwarren met de mierzoete witte wijn, maar de afkorting voor Constant And Never Ending Improvement. Hij zegt dat als je elke maand 1% erbij doet, je stapje voor stapje en op de manier die bij jou past, investeert in een vrije en impactvolle toekomst.

“Impact”

Het valt niet altijd mee. Maar ik weet dat je, wanneer je de juiste dingen doet en jezelf de tijd gunt, je wél die vrijheid kunt ervaren. De vrijheid om te doen wat je leuk vindt. Om te werken met wie je wilt, waar je wilt en wanneer je wilt. Om jezelf te zijn en je leven, je carriere of bedrijf zo in te vullen hoe jij dat voor ogen hebt. En de vrijheid om impact te maken.

“Energie”

Iedere dag ben ben ik weer blij dat ik de vrijheid heb om te kunnen doen waar ik energie van krijg, waar ik goed in ben, waar ik blij van word, wat me voldoening geeft en – om het af te maken – ik ook een positieve impact heb op het leven van anderen.

Dat is wat ik jou ook gun!

 

“PowerUP”

Wil jij ook iets te kunnen doen waar je energie van krijgt, waar je goed in bent, waar je blij van wordt, wat je voldoening geeft en – om het af te maken – waarmee je een positieve impact hebt op het leven van jezelf en van anderen. Neem dan contact op. We helpen je graag verder! Hello@thepowerup.nl

Bekijk 2 van onze programma’s
👉 coaching voor engineers

Gratis

adviesgesprek