‘Een business coach met een bewezen trackrecord’

Miranda Nouwen

Als business coach help ik jou bij het bereiken van je zakelijke en persoonlijke doelen. Ik weet uit eerste hand hoe waardevol dat is: iemand die letterlijk en figuurlijk naast je staat. In goede én uitdagende tijden. Ik deel graag mijn verhaal met je.

“From scratch bouwde ik een bedrijf op met tientallen miljoenen euro’s omzet, ik weet hoe je daar komt”

Een onvergetelijke rit

De afgelopen 25 jaar zijn een behoorlijke rollercoaster geweest. Ik steeg tot grote hoogtes, stortte me vol overgave in het diepe, werd flink door elkaar geschud en vloog soms over de kop. In al die jaren ben ik bedrijven gestart, leidde ik succesvolle groei, kocht ik bedrijven, bedacht ik nieuwe businessmodellen, heb ik teams en branches opgebouwd, ben ik moeder geworden, startte ik tijdens mijn zwangerschapsverlof een nieuw bedrijf, beleefde ik een echtscheiding, kreeg ik een ernstig herseninfarct én vond ik een leuke nieuwe man.

Samen impact maken

Als ik iets doe, dan ga ik all in. Met hart en ziel. Dat kan alleen als ik energie krijg van wat ik doe. Bergen energie. Die energie kreeg ik volop als directeur van snel groeiende techbedrijven. De ratrace, dat was mijn race. Ik was er goed in en werd er blij van. Maar ik wilde meer. Meer impact maken vooral. Dus stapte ik uit de ratrace en stortte ik me met evenveel overgave op The PowerUp Company. Want jou laten groeien, jou in staat stellen om impact te maken, jou succesvol laten worden; dat geeft mij de grootst mogelijke voldoening.

Daarom ben ik business coach

Iedere dag weer merk ik dat ik mensen iets bijzonders en unieks te bieden heb. Ik zie hoeveel ondernemers en executives hebben aan mijn kennis en ervaring. Dát is waarom ik business coach ben geworden. Niet omdat het leuk klinkt. En zeker niet omdat iedereen die een cursus volgt of boek leest zichzelf tegenwoordig business coach noemt. Ik heb zelf from scratch een bedrijf opgebouwd met tientallen miljoenen euro’s omzet en een nettowinst van 8 miljoen. Ik ken de obstakels, zie snel waar de pijn zit en heb alles al een keer meegemaakt.

Ik ben een business coach die ...

  • … slapeloze nachten heeft gehad
  • … na een faillissement van een grote klant van de ene op de andere dag in een zakelijke crisis terecht kwam
  • … niet wist hoe alle salarissen van 400 man personeel binnen een paar dagen betaald moesten worden
  • … als ondernemer moeilijke keuzes heeft moeten maken
  • … zelf heeft ervaren welke fases en processen eraan komen en wat dit van jou en je omgeving vraagt
  • … alles weet over de offers die je brengt
  • … weet hoe het voor jou is, als ondernemer én als mens
  • … heeft geleerd van fouten en jou daarvoor kan behoeden
Miranda Nouwen

En nu ben ik er voor jou

Ondernemers en executives begeleid ik bij de groei van hun bedrijf. Een van de meest bijzondere dingen is dat ik veel ervaring heb op verschillende vlakken. Voor mij was het business as usual, maar nu pas realiseer ik me dat ik een bijzonder goed gevulde rugzak heb. Vooral het bijstaan van start-ups, scale-ups en ondernemers met groeiambitie vind ik bijzonder. Het ontmoeten van ondernemers met een idee en een visie. Ondernemers die gaan voor innovatie, die impact willen maken en die willen werken aan een betere wereld.

Herken jij je hierin?

Dan werken we samen aan wat voor jou de beste volgende stap is. We nemen je strategie onder de loep. Varen op data en ratio, maar durven ook de ruimte te geven aan intuïtie. Je neemt afscheid van activiteiten die niet bij je passen, zodat je (weer) kunt gaan doen waar je goed in bent. Je stopt met ploeteren en geniet meer van het leven als ondernemer en mens.

Genoeg over mij

Vertel me jouw verhaal

Gratis

adviesgesprek