Business Coaching

Jaarprogramma

Wil jij structureel ontsnappen aan de terreur van de dag? En ein-de-lijk kunnen focussen op je strategie? Als business coach help ik ambitieuze ondernemers en leiders die AAN – nee, niet in – hun bedrijf willen werken.

Breek door barrières heen met business coaching

Écht groeien. Doorbreken naar je next level. Samen overwinnen we obstakels, zodat jij stap voor stap blijft toewerken naar je doel. Een jaar lang heb je mij als persoonlijke coach en mentor aan je zijde. Samen werken we aan een innovatief en wendbaar bedrijf, geïnspireerde en gemotiveerde teams, maar kijken we ook naar jou als persoon, zowel op het werk als thuis.

Waar ik vandaan kom

Ik ben Miranda Nouwen en heb jarenlange ervaring met snelgroeiende ondernemingen in de TECH, ICT en detachering. Met succes, want voor minder dan zes nullen per jaar deed ik het niet. Maar ik kende ook crises, moest reorganisaties leiden en liep tegen mijn eigen beperkingen en de beperkingen van mijn teams aan. Als professional, maar ook als partner en moeder, weet ik welke keuzes waartoe leiden. Weet ik wat werkt. En dat ga ik jou leren.

Wat we gaan doen tijdens een Business Coaching traject

In dit traject maken we een inventarisatie en krijg je een advies op maat. Tijdens het traject word je persoonlijk door mij begeleid en gecoacht. We gaan meters maken, want ik plak geen pleisters.
  • Ongegeneerd je doelen stellen en samen werken aan het realiseren daarvan.
  • Intensieve, individuele coaching door mij persoonlijk. Omdat de weg naar succes vraagt om focus en doorzettingsvermogen.
  • Ik ben recht voor zijn raap en speel kort op de bal. Het programma is daarom heel persoonlijk en heel intensief. Doe dus alleen mee als je er écht voor wilt gaan.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je geld wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij als business coach aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek