Business Coaching

intensief 6 maanden programma

Brandjes blussen, is het dagelijkse realiteit geworden? Dan is het tijd om structureel ontsnappen aan deze modus en te gaan focussen op je strategie en groei naast de operatie. 

Als businesscoach heb ik jou – als ambitieuze ondernemer – om dagelijks impact te maken en leiderschap te tonen. De tijd van in je bedrijf werken is voorbij, je gaat nu de focus leggen op AAN je bedrijf werken. 

Are you ready? 

Breek door de barrières

Hard werken in de avonden, weekenden en stiekem op vakantie. Altijd AAN staan, terwijl groei UITblijft. Wij helpen jou om écht te groeien.

Samen overwinnen we obstakels, zodat jij stap voor stap toewerkt naar je doel: doorbreken. Een (half) jaar lang heb je een persoonlijk adviseur, mentor en coach aan je zijde. We werken toe naar een stabiel groeiend en wendbaar bedrijf, dat wordt gedreven door inspiratie structuur en strategie. 

Waar ik vandaan kom

Ik ben Miranda Nouwen en heb jarenlange ervaring met snelgroeiende ondernemingen in de TECH, ICT en detachering. Met succes, want voor minder dan zes nullen per jaar deed ik het niet. Maar ik kende ook crisissen, moest reorganisaties leiden en liep tegen mijn eigen beperkingen en de beperkingen van mijn teams aan. Als professional, maar ook als partner en moeder, weet ik welke keuzes waartoe leiden. Weet ik wat werkt. En dat ga ik jou leren.

Wat jij wint uit dit Business Coaching Traject

In dit traject maken we een inventarisatie en krijg je een advies op maat. Tijdens het traject word je persoonlijk door mij begeleid en gecoacht. We gaan meters maken, want ik plak geen pleisters.
  • Ongegeneerd je doelen stellen en samen werken aan het realiseren daarvan.
  • Intensieve, individuele coaching door mij persoonlijk. Omdat de weg naar succes vraagt om focus en doorzettingsvermogen.
  • Ik ben recht voor zijn raap en speel kort op de bal. Het programma is daarom heel persoonlijk en heel intensief. Doe dus alleen mee als je er écht voor wilt gaan.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je geld wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij als business coach aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Groei staat voor de deur. Vraag direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. 

Gratis

adviesgesprek