Business mentor programma

5.999,00 excl. btw

Business coach en mentor voor ondernemers

Tijdens dit traject werken we samen 1 op 1 aan jouw specifieke business case. Ik geef je frisse inzichten , energie, hou je scherp en op koers en reik concrete tools en tips aan.

Ben jij directeur of ondernemer? En moet je teveel dealen met SOY (Shit Of Yesterday)? Tijdens dit traject krijg je grip en focus terug. Zodat je weer eens tijd overhoudt die je kunt spenderen aan dingen die voor jou belangrijk zijn.

✔ Je leert wat je energie geeft en hoe je dat activeert.
✔ Je focus wordt super helder
✔ Je rendement wordt hoger, omdat je veel specifieker gaat sturen.
✔ Je leert je organisatie succesvoller in te richten.
✔ Je ervaart minder stress en krijgt meer tijd voor wat jij belangrijk vindt.
✔ Je krijgt overzicht en de ruimte om meer impact te maken.
✔ Je wordt de een betere versie van jezelf.

 

Beschrijving

Dit krijg je

  • Zeer intensief programma op maat
  • 12 x persoonlijke bespreking van 90 minuten
  • Maandelijks huiswerk en oefeningen

 

Kick-off: POWERUP-nulmeting

Het programma start met een pittig online assessment.  Op basis van die resultaten maak ik een analyse die als uitgangspunt van jouw persoonlijke PowerUP-traject geldt. Zodat jij vanuit je aanwezige kracht gaat werken.

(Her)ontdek je talenten

Je talenten benutten en hard werken, daar kom je een eind mee. Dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen. Maar door je (verborgen) talenten te herontdekken valt er nog een hoop winst behalen.

‘Focus op je talenten, dan gaan jij en je organisatie pas écht excelleren!’

Week 1-4: IKKE, IKKE, IKKE

Als je een goed inzicht hebt in je talenten, is het tijd om deze duurzaam in te gaan zetten. Dat doe je door te DOEN! Want pas als je je talent en gedrag herkent, kun je er iets mee. De eerste 4 weken van de programma staan dan ook in het teken van dat bewustzijn. Met praktische oefeningen help ik je daarbij – en houd ik je op een leuke manier bij de les. Na de eerste vier weken volgt het 2e persoonlijke gesprek.

Samen met Miranda kijk je naar:

  • Wat zijn jouw blinde vlekken?
  • Hoe kun je mensen om je heen verzamelen die deze vlekken afdekken, zodat jij je kunt focussen op je talenten?

Week 5-8: VAN SOY NAAR COT

Je ruimt de Shit Of Yesterday op en grijpt de Chances Of Tomorrow. Je verruimt je blik en kijkt om je heen, zowel zakelijk als privé. We brengen je doelen in kaart en wie zich allemaal om je heen bewegen. Je krijgt meer oog voor de verschillende businessmodellen, innovaties, blinde vlekken, types en rollen binnen je organisatie. En hoe je juist ook aandacht kunt besteden aan de mensen die dat niet nodig lijken te hebben of die er op het eerste oog geen trek in hebben.

Samen kijken we naar:

  • Hoe richt je je bedrijf in?
  • Hoe je business model bij je aansluit
  • Hoe krijg je focus ?
  • Hoe werk je structureel aan je doelen?

Week 5-einde: JOUW BUSINESS CASE

Je talenten benut je inmiddels steeds meer. Je organisatie en de verschillende rollen daarbinnen staan helder op je netvlies. Maar hoe ga je alles wat je hebt geleerd ook daadwerkelijk in de praktijk brengen? Hoe ga je het echt DOEN?! Aan de hand van bewezen succesvolle innovatiemodellen kijken we naar jouw business case. Welke rol speel je daar zelf in? En welke teams en/of klanten zijn erbij betrokken? Je denkt bewust na over de toekomst in plaats van dat je als een hamster rondjes blijft rennen.

En dan …

Jij krijgt de tools om samen met de rest van je organisatie in beweging te komen. Innovatie en verandering is niet iets wat je één keer doet. Impact maak je niet in een keer. Daar moet je iedere maand, iedere week en iedere dag mee bezig zijn. Om steeds weer een stapje verder te komen. Als directeur of ondernemer is het jouw taak om ook anderen binnen je organisatie te leren hoe ze met diezelfde focus en mindset aan verbetering kunnen werken. Dit is hét moment om door te pakken. Door regelmatig samen jouw business case erbij te pakken en de vorderingen door te spreken, zorg ik ervoor dat zowel jij als je organisatie op koers blijven. Zo gaan we voor succes!

Dit levert het jou op:

✔ In 6-12 maanden maak je een duurzame ontwikkeling door.
✔ Je herwaardeert je talenten en ontdekt verborgen talenten.
✔ Je brengt je organisatie in kaart en krijgt helderheid.
✔ Je besteedt tijd aan dingen waar je tijd aan wilt besteden en pakt de regie over je bedrijf (en leven!) terug.
✔ Je creëert tijd voor innovatie en structurele verandering en verbetering

Dit levert het jouw bedrijf op:

✔ 10-19% meer verkoop
✔ 14-29% winstgroei
✔ 6-16% minder kosten
✔ 3-7% hogere klanttevredenheid
✔ 23-31% gelukkigere medewerkers

Startdata & locatie

Het 6-12 maanden business mentor programma is voor een beperkt aantal deelnemers beschikbaar. Het is een individueel programma vindt online en offline plaats. Voor de bijbehorende business case- en mentorgesprekken worden afspraken ingepland. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en een goede persoonlijke opvolging te blijven geven, is er een intake gesprek op basis waarvan we gaan samenwerken of niet. Plan je intake

Ben jij klaar om naar je next level te gaan?

Meld je aan voor het business mentor programma. We werken op basis van een intake, want de klik is een belangrijke factor voor het resultaat van het traject!

Plan een kennismaking in.

Gratis

adviesgesprek