Authentiek leiderschap en coaching

2.999,00 excl. btw

Authentiek leiderschap

In deze tijd is er steeds meer behoefte aan puur en echtheid. We zijn klaar met rollen die gespeeld worden en rationele benaderingen. We branden op en zoeken naar balans tussen intuïtie en ratio.

Dit is te ontwikkelen en daar kunnen we je bij ondersteunen.

Let wel authentiek word je niet echt in een dag training. Authentiek leiderschap is een proces waarbij je stap voor stap werkt aan jezelf.

Door de tijd heen ben je gevormd, het oordeel van anderen van anderen heeft effect of wie je bent en hoe je gedraagt.

Als je dit wil aanpassen is de eerste stap onderzoeken, wie ben ik, wat zit erin en hoe kan ik dit inzetten om mijn doelen te behalen. Het begint met bewustwording wat er al is. Wat er (nog) niet is. En hoe je jezelf, je team of je organisatie laat groeien.

Het effect is dat je gaat inzien dat het niet zwart-wit is maar er altijd iets van jou is waarom of waardoor je fel reageert, of bepaalde dingen niet ziet er steeds in bepaalde situaties verzeild raakt.

 • altijd maatwerk – geen standaard trajecten
 • we werken samen – geen eenrichtingsverkeer
 • duurzame verandering – geen quick fix
 • praktische aanpak – niet zweverig

 

Ieder mens heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Hoe beter je de jouwe leert kennen, hoe beter je snapt waarom je bepaalde keuzes maakt of steeds in bepaalde situaties terechtkomt. Je wordt je dan ook steeds bewuster van het feit dat moeilijkheden ook kunnen voortkomen. Daarom ga je beter om met uitdagingen die je ervaart. Je leert goed te duidelijk te communiceren met je omgeving.

Samen werken we aan een structuur, strategie en we maken keuzes en brengen  focus . Dit alles op een manier die echt bij je past. En precies dat zorgt voor energie, voor werkgeluk, voor levenslust!

Dit levert het traject jou op:

✔ Je maakt als leider een duurzame ontwikkeling door.
✔ Je business groeit.
✔ Met kleine aanpassingen ga je grote resultaten behalen.
✔ Je besteedt tijd aan dingen waar je tijd aan wilt besteden, krijgt eer plezier en energie en pakt de regie over je leven terug.
✔ Je creëert een structuur, strategie en focus die echt bij je past

#nieuw leiderschap #authentiek leiderschap #ondernemers

Beschrijving

Dit krijg je

 • Op vakantie kunnen gaan zonder stress
 • Je harde werken omzetten in resultaat
 • Meer plezier in je bedrijf
 • Groei als mens en leider
 • Ratio en emotie werken als goed communicerende vaten samen
 • 6 maanden coach traject op maat
 • All-inclusive voor € 2.999,- excl. btw

Kick-off:

Het 6 maanden programma start met een pittig assessment.  Op basis van die resultaten maken we een analyse gebaseerd op data die als uitgangspunt van jouw persoonlijke PowerUP-traject geldt.

Versterken waar je al goed in bent

Kijk maar eens hoe lastig het is: ontdekken wat je wél goed kunt, in plaats van focussen op wat er niet lukt. Daar gaan we dus iets mee DOEN! Want als je de aanleg hebt om te tennissen, maar je doet er niks mee, sta je later nooit op Wimbledon.

‘Focus op je talenten, dan gaan jij en je team en business pas écht excelleren!’

Tijd om het te DOEN!

Als je weet waar je goed in bent, is het tijd om dit duurzaam in te gaan zetten. Dat doe je door te DOEN! Want pas als je begint met doe, ontwikkel je. Het is tijd om stap voor stap in de praktijk toe te gaan passen.

Samen kijken we naar:

 • Waar ben je goed in en hoe zet je dit in?
 • Wat zijn je blinde vlekken?
 • Hoe verzamel je mensen om je heen die deze vlekken afdekken, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent?

Maak stappen

Ieder mens heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Hoe beter je de jouwe leert kennen, hoe beter je snapt waarom je bepaalde keuzes maakt of steeds in bepaalde situaties terechtkomt. Je wordt je dan ook steeds bewuster van het feit dat moeilijkheden ook kunnen voortkomen uit je sterke eigenschappen. Daarom ga je anders om met problemen die je ervaart. Je ziet beter wat je er is.  Je ontwikkelt een structuur, strategie en brengt focus aan op een manier die echt bij je past. En precies dat zorgt voor energie, voor werkgeluk, voor levenslust! Je bedrijf is een afspiegeling van jou.

Samen kijken we naar:

 • Welke concrete stappen heb je de afgelopen maanden gezet?
 • Welke structuur breng je aan om consequent te werken aan groei?
 • Hoe blijf je aandacht geven aan de juiste topics?

En dan …

Je bent volop in beweging. Je bent het aan het DOEN! Maar werken AAN jezelf en je bedrijf is niet iets wat je één keer doet. Daar moet je iedere dag, iedere week en iedere maand mee bezig zijn. Om steeds weer een stapje verder te komen.

 

 • altijd maatwerk – geen standaard trajecten
 • we werken samen – geen eenrichtingsverkeer
 • duurzame verandering – geen quick fix
 • praktische aanpak – niet zweverig

 

Dit levert het traject jou op:

✔ Je maakt een duurzame ontwikkeling door.
✔ Je business groeit.
✔ Met kleine aanpassingen ga je grote resultaten behalen.
✔ Je besteedt tijd aan dingen waar je tijd aan wilt besteden en pakt de regie over je carrière (en leven!) terug.
✔ Je creëert een structuur, strategie en focus die echt bij je past

Startdata & locatie

Het coach traject wordt doorlopend aangeboden. Voor het assessment en de coach gesprekken worden apart afspraken gemaakt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en een goede persoonlijke opvolging te blijven geven, kunnen er een maximaal aantal deelnemers per week instromen.

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden?

Meld je aan voor het coach traject en wordt nog authentieker in je business en als mens. Boek je traject bovenaan deze pagina. 

Wil je eerst telefonisch kennismaken voordat je mee gaat doen? Of ben je benieuwd hoe het traject aansluit op jouw situatie? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

We hebben ook programma’s waar hele teams aan de slag gaan inclusief de leidinggevende. Dit is altijd op maat. Lees meer over blinde vlekken als team op je netvlies krijgen!

Gratis

adviesgesprek