6 maanden business coaching voor ondernemers

2.699,00 excl. btw

Business Coaching voor ondernemers

Krijg weer plezier in je werk. Pak regie, niet alleen over je business, maar ook over je leven. Jij bepaalt hoe het loopt, wat je doet, wanneer je het doet, op welke manier je het doet en met wie je het doet.

Ieder mens heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Hoe beter je de jouwe leert kennen, hoe beter je snapt waarom je bepaalde keuzes maakt of steeds in bepaalde situaties terechtkomt.

Je wordt je dan ook steeds bewuster van het feit dat moeilijkheden ook kunnen voortkomen uit je sterke eigenschappen. Daarom ga je anders kijken naar de problemen die je ervaart.

Je leert goed te communiceren met je omgeving, krijgt inzicht, structuur, strategie en focus. En kan duidelijk te maken wat je allemaal inbrengt en wat je uit je werk wilt halen. Zo blijf je leren, groeien, om daadwerkelijk impact te kunnen maken.

En precies dat zorgt voor energie, voor werkgeluk, voor levenslust! Je bent klaar om met een positieve mindset impact te maken door te werken AAN je bedrijf en niet IN je bedrijf. .

 

Beschrijving

Dit levert het  jou op:

✔Je hebt betere rendementen;
✔Je hebt meer tijd;
✔Je hebt een vangnet;
✔Je hebt heb een stok achter de deur;
✔Je werkt nu AAN je bedrijf en niet IN je bedrijf.

Kick-off: POWERUP-ASSESSMENT

De programma start met een pittig online assessment. Binnen drie kwartier krijg je 177 vragen op je afgevuurd. Op basis van die resultaten maak ik een analyse die als uitgangspunt van jouw persoonlijke PowerUP-traject geldt.

Versterken waar je al goed in bent

Kijk maar eens hoe lastig het is: ontdekken wat je wél goed kunt, in plaats van focussen op wat er niet lukt. Een talent is niet voor niets (1) iets wat je van jezelf al heel goed kunt en (2) een aangeboren manier van denken en gedragen. Talent zit in je DNA. Daar gaan we dus iets mee DOEN! Want als je de aanleg hebt om te tennissen, maar je doet er niks mee, sta je later nooit op Wimbledon.

‘Focus op je talenten, dan gaan jij en je team pas écht excelleren!’

Tijd om het te DOEN!

Als je weet wat je talenten zijn, is het tijd om deze duurzaam in te gaan zetten. Dat doe je door te DOEN! Want pas als je je talent en gedrag herkent, kun je er iets mee. Het is tijd om je talenten in te zetten en mijn tips & tricks in de praktijk toe te gaan passen.

Samen kijken we naar:

 • Lukt het je om je talenten in de praktijk in te zetten?
 • Wat zijn je blinde vlekken?
 • Hoe kun je mensen om je heen verzamelen die deze vlekken afdekken, zodat jij je kunt focussen op je talenten?
 • Welke praktijkvoorbeelden zijn er om aan te werken de komende periode?

Maak stappen

Ieder mens heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Hoe beter je de jouwe leert kennen, hoe beter je snapt waarom je bepaalde keuzes maakt of steeds in bepaalde situaties terechtkomt. Je wordt je dan ook steeds bewuster van het feit dat moeilijkheden ook kunnen voortkomen uit je sterke eigenschappen. Daarom ga je rationeler om met problemen die je ervaart. Je leert goed te communiceren met je leidinggevende en aan hem of haar duidelijk te maken wat je allemaal inbrengt en wat je uit je werk wilt halen. Zo blijf je leren en innoveren om daadwerkelijk impact te kunnen maken. En precies dat zorgt voor energie, voor werkgeluk, voor levenslust!

Samen kijken we naar:

 • Welke concrete stappen heb je de afgelopen maanden gezet?
 • Wat is de winst die je hebt behaald en waar liggen nog mooie winkansen?
 • Hoe blijf je aandacht geven aan de juiste mensen en topics?
 • Welke structuur, strategie en focus passen bij jou?
 • Waar sta je op je werk en in je leven als ik je over een jaar bel?

En dan …

Je bent volop in beweging. Je bent het aan het DOEN! Maar innovatie is niet iets wat je één keer doet. Daar moet je iedere dag, iedere week en iedere maand mee bezig zijn. Om steeds weer een stapje verder te komen.

Dit krijg je:

 • Zeer intensief programma op maat
 • 6 x persoonlijke bespreking van 90 minuten
 • Maandelijks huiswerk en oefeningen

 

Startdata & locatie

Het coach traject wordt doorlopend aangeboden. Voor het assessment en de coach gesprekken worden apart afspraken gemaakt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en een goede persoonlijke opvolging te blijven geven, kunnen er een maximaal aantal deelnemers per week instromen.

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden?

Meld je aan voor het coach traject en wordt nog authentieker en succesvoller als mens en ondernemer. Boek je traject bovenaan deze pagina. 

Wil je eerst telefonisch kennismaken voordat je mee gaat doen? Of ben je benieuwd hoe het klikt tussen ons? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

Gratis

adviesgesprek