Winnen doe je niet alleen

Zondag zat ik naar de race van Max Verstappen te kijken, vanaf zijn tweede positie kon hij Hamilton uiteindelijk niet inhalen, de snelheid was onvoldoende.

 

Risico

Maar hoe bijzonder is het, als je min of meer zeker bent van plek twee, toch nog een ronde voor het einde een bandenwissel te doen, in een ultieme poging extra te scoren, met alle risico’s van dien.
Ondanks een supersnelle pitstop lukte het door ingrijpen van de jury net niet om de snelste ronde neer te zetten.

Focus

Maar wat mijn vooral aansprak is het vertrouwen dat dit team in elkaar heeft, om samen zo’n risico aan te durven. En dat iedereen in dat team op dat moment op de top van zijn kunnen presteert. De strategiebedenkers, maar ook de engineers die de bandenwissel uitvoeren. Het onderlinge vertrouwen is heel groot. Iedereen geeft het maximale voor de enige belangrijke gemeenschappelijke deler: Max en Redbull wereldkampioenen maken! Of ze het halen is niet zeker, maar ze gaan ervoor!

 

Helder doel

Heb jij ook een helder doel? Zorg dan voor genoeg diversiteit aan talent en investeer in de verbinding en het vertrouwen in je team en je teamleden onderling.

Want winnen doe je niet alleen

 

Boost jezelf en je team

Wil jij net als Max samen met je team winnen? En wil je weten hoe Miranda jou hierbij kan helpen? Maak een afspraak  of bel direct met 06-15005517.

 

 

Gratis

adviesgesprek