“Impact”

Jonge entrepreneurs willen problemen oplossen en een impact maken op de wereld. Om dat te doen bedenken ze de meest fantastische innovatieve concepten. Ik vind het dan ook een privilege om deze ondernemers te helpen om vooruit te komen.

“Ambitie”

Ik vind het geweldig om te werken met jonge entrepreneurs en executives. Waarom? Omdat ze, naast dat ze overlopen van ambitie en optimisme, een visie hebben.

Sprout verrichtte een enquête om jonge ondernemers goed in kaart te brengen, en te vergelijken met entrepreneurs van boven de vijftig. Beide groepen kregen dezelfde vragen en de resultaten waren opmerkelijk te noemen. De jongeren blijken namelijk vooral op te vallen op het gebied van ambities, normen en waarden.

“Gemeenschappelijk doel

Bij jonge entrepreneurs gaat het niet om rol, rang, functie of functiejaren. In sommige organisaties zien we soms nog een sterke hiërarchie, maar bij jonge entrepreneurs werken teams samen aan het gemeenschappelijke doel. Het gaat er om wie je bent en wat je kunt bijdragen. Het heeft in de ogen van jongeren geen nut om vast te houden aan zaken als bijvoorbeeld werktijden of een leaseauto, want dat leidt vaak niet tot het resultaat ‘for the greater good’.

“Nieuwe generatie”

Er staat een hele nieuwe generatie te trappelen van ongeduld om het te gaan maken, op een manier die niet alleen goed is voor zichzelf, maar ook voor de wereld. Sommigen brengen grote offers, verhuizen naar Nederland omdat hier goede technische universiteiten zijn. Ze werken hard en hebben de ‘whatever it takes’ mentaliteit. Het is belangrijk om emotie en ratio bij elkaar te brengen, en dat is precies waar ik in het spel kom. Want een goed idee hebben, of met passie ergens aan werken, is iets heel anders dan een succesvol bedrijf bouwen dat impact maakt en je authenticiteit behouden gaande weg. Met al mijn kennis en ervaring zowel zakelijk als prive ondersteun ik deze vaak technische geschoolde engineers en entrepreneurs.

Het blijft bijzonder om te kunnen doen waar je goed in bent, waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt en bij te dragen aan hun opkomst en een betere wereld voor ons allemaal.

 

Wil je meer weten over mij of mijn aanpak bel me op 06-15005517 of plan direct een vrijblijvende afspraak in. Een ding is zeker, gegarandeerd dat er groei komt, als leider, in je purpose en het hebben van impact.

 

Gratis

adviesgesprek