Blinde vlekken weer op je netvlies krijgen,

‘De oncomfortabele realiteit’

“ Op een of andere manier lukte het niet meer. Alle innovatieve ideeën belanden in een la. Er gebeurde niks meer mee. Het resultaat was onderling wrijving en iedereen ging zijn eigen weg en deed wat hem of haar het beste leek.  Het ‘samenwerken’ was weg. Mijn team bestaat uit slimme hoog opgeleide mensen, met mooie en goede ideeën. Als innovatie en development team wil je ook dat je ideeën worden uitgevoerd..

‘De reis’

Het vertrekpunt was ikzelf. Door echt naar mezelf te kijken, konden Miranda en ik in kaart brengen welke invulling ik aan mijn rol had gegeven. Door dit inzicht heb ik bepaalde taken en verantwoordelijkheden bij collega’s neergelegd. Dit gaf zoveel ruimte, iedereen ging doen waar hij of zij goed in was. Hierdoor kreeg de groep een impuls, kwam er nieuwe inspiratie en veel meer energie.

Miranda hielp me als business mentor me in korte tijd te herontdekken waar ik oprecht enthousiast van werd, waar ik goed in was, welke gaten ik dicht liep en waarom..

Maar hielp me ook hoe ik samen met mijn team een innovatief idee wel gelanceerd kreeg in mijn organisatie. Als buitenstaander legde ze de vinger precies op de zere plek. Ze kijkt ze anders naar dingen, en ziet vooral wat er WEL kan. Dit gaf  iedereen een oppepper. Ik ontdekte hoe ik weer beweging kon krijgen en ik mijn team weer kon laten samenwerken. Mede daardoor kwam het plezier terug, en hoe fijn is dat. Het innovatieve idee werd realiteit is nu een peiler binnen onze organisatie.”

No-nonsense Miranda’

“Miranda is oprecht geïnteresseerd en wil niets liever dan je helpen. Helpen om je echt beter te laten worden. Ze helpt je, je eigen cirkel te doorbreken. Deze kwaliteit in combinatie met haar kwaliteit om echt tot de kern door te dringen en je een spiegel voor te houden maakt haar tot een mentor en coach waar er die je echt begrijpt en waar er maar weinig van zijn.”

‘Inzichten die me bijblijven’

“Miranda hielp me met haar inzichten en tips. Iedere manager en ondernemer kent moeilijke momenten, voelt zich soms alleen of onbegrepen, dat hoort erbij. Door naar mezelf te kijken op basis van data en dit te bespreken, viel het kwartje. Ik begreep op welke gebieden ik problemen ervaarde. En waarom ik steeds in bepaalde moeilijke situaties terecht kwam. Toen dat ‘moeilijke moment’ zich daadwerkelijk voordeed, voelde ik me door de woorden van Miranda meer dan klaar om het probleem te tackelen. Ik werd me bewust van het feit dat deze moeilijkheden vaak voortkwamen uit mijzelf. Hierdoor kan ik nu rationeler omgaan met de ‘problemen’ die ik ervaar.”

‘Doen waar je goed in bent’

“De gesprekken met Miranda zorgden er tevens voor dat ik mijn team kon uitleggen waarom ik bepaalde dingen wilde. Door het ontdekken van je blinde vlekken haal je hulp waar het ook echt nodig is. Je gaat terug naar de basis en hierdoor doe je weer waar je goed in bent en lopen dingen veel makkelijker. Heel eerlijk misschien deed ik wel mijn 80% van mijn tijd dingen waar ik ik niet goed in was maar waar ik van vond dat ik ze moest doen. Ik voelde me verantwoordelijk en durfde mijn eigen sores onvoldoende te delen met mijn team. Ze waren al zo druk en ik wilde ze niet extra belasten. Het bijzondere is dat we bepaalde taken opnieuw hebben verdeeld. Hierdoor doet iedereen weer waar hij of zij goed in is.

‘Fluwelen kussen’

Heel eerlijk, we verdienen allemaal een heel goed salaris, rijden een mooie lease auto, ervaren genoeg vrijheid en eigenlijk waren we op deze punten heel tevreden. En ondanks dat was er heel veel gemopper en gedoe. En dat was precies ons pijnpunt. We waren een verwend. Zoals Miranda het benoemde : “je zit op een fluwelen kussen” en daardoor komt er ook geen beweging. Ze legt precies de vinger op de zere plek. Luistert tussen de regels door. Is intuïtief heel sterk maar ook zakelijk door de wol geverfd. Ziet heel goed wat er WEL kan en focust hier op. Deze combinatie is goud waard.

‘Spiegel’

Als je het aankan om oncomfortabele dingen van jezelf te horen, is ze de beste mentor en coach waar je mee kan werken. Ze staat met 2 benen op de grond en laat je stap voor stap in beweging komen op een manier die bij je past. Ze is je vangnet en geeft je af en toe een schop onder je kont als het nodig is.

‘Beste versie van mezelf’

“Inmiddels weet ik maar wat goed wat ik kan, wat ik wil en hoe ik dat kan bewerkstelligen. Dankzij Miranda weet ik aan welke knoppen ik met draaien en ben ik beter in staat om bewuste keuzes te maken en te communiceren naar mijn klanten en collega’s. Wat ik wil – en wat ik niet wil niet en waarom. Door haar begeleiding durf ik 100% mezelf te zijn en heb ik eigenlijk nooit meer getwijfeld aan mijn keuzes. Nooit had ik durven te dromen dat mijn leven zoveel leuker kon worden en ik zakelijk zoveel impact maak en succesvol ben.

PowerUp:

Wil jij net als Jan je bedrijf of team naar een volgende stap brengen? En wil je weten hoe Miranda jou hierbij kan helpen? Check hier of plan een gratis sessie meteen in.

Dit is niet voor managers of ondernemers:
– Die in een uur denken klaar te zijn;
– Die denken alles al te weten;
– Die niet willen investeren in zichzelf en hun team.
 

Gratis

adviesgesprek