€ 999 (excl. btw)

Ieder mens heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Hoe beter je de jouwe leert kennen, hoe beter je snapt waarom je bepaalde keuzes maakt of steeds in bepaalde situaties terechtkomt.

Je wordt je dan ook steeds bewuster van het feit dat moeilijkheden ook kunnen voortkomen uit je sterke eigenschappen. Daarom ga je rationeler om met problemen die je ervaart.

Je leert goed te communiceren met je leidinggevende en aan hem of haar duidelijk te maken wat je allemaal inbrengt en wat je uit je werk wilt halen. Zo blijf je leren en innoveren om daadwerkelijk impact te kunnen maken.

En precies dat zorgt voor energie, voor werkgeluk, voor levenslust! Je bent klaar om met een positieve mindset impact te maken.

 • Online assessment: 177 vragen in 45 minuten
 • Persoonlijke bespreking assessment van 90 minuten
 • Jij en je omgeving gesprek van 90 minuten
 • Klaar voor de toekomst-gesprek van 90 minuten

Jaarprogramma Business Coaching

Voor ambitieuze ondernemers en executives die willen groeien.

 

Je hebt mij een jaar lang aan je zijde. Een-op-een werken we aan je persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van je business en team. Ik breng lucht in zaken waar je tegenaan loopt en wakker je vlam weer aan. Door de juiste vragen te stellen help ik jou de juiste keuzes te maken.

 

Wat kan je verwachten? Ik help door:

 1. focus aan te brengen
 2. je accountability te verhogen
 3. dingen te versimpelen
 4. je een spiegel voor te houden
 5. nieuwe perspectieven te ontdekken
 6. het geven van advies
 7. kansen te zien

 

In dit programma word je persoonlijk door mij begeleid en gecoacht.

Miranda is een heel ervaren business coach en door de wol geverfd, komt snel tot de kern en is recht voor zijn raap. Klanten noemen haar de queen van de obstakels of de no bullshit /no nonsense coach. 

Testimonials

De POWERRR van PowerUP

 • “Miranda heeft ons tijdens de startup fase ontzettend goed begeleid! Mede dankzij haar kennis, enthousiasme, vertrouwen en ervaring hebben wij als ‘Trash Clash’ de top 3 behaald in een challeng . Een prestatie om trots op te zijn!”

  Stijn de Bruijn
  Consultant
 • “Met veel plezier heb ik de PowerUP Yourself-training gevolgd bij Miranda. Ik kreeg door de training inzicht in mijn sterke punten en wat ik hiermee kan doen in mijn loopbaan. Voor elke technicus die vooruit wil komen een absolute aanrader!”

  Wim van der Putten
  Mentor System engineer Titan
 • “Soms sta ik voor vraagstukken waarvan ik niet goed weet hoe ik deze vanuit mijn functie moet aanvliegen. Daardoor ging ik twijfelen aan mijn kwaliteiten. Door de PowerUP van Miranda kreeg ik het zelfvertrouwen om terug te komen in mijn rol en zelfs te groeien.”

  Monique
  Teamcoach en -manager

Gratis adviesgesprek

Wil je weten hoe ik jou als business mentor concreet vooruit help? In een gratis en vrijblijvende sessie bespreken we samen de mogelijkheden. Ik leer je graag kennen.

Gratis

adviesgesprek