Authentiek leiderschap voor ondernemers

In deze tijd is er steeds meer behoefte aan puur- en echtheid. De rationele benadering en gespeelde rollen branden ons op. En daarom zoeken we naar een balans tussen intuïtie en ratio.

Authentiek word je niet, dat ben je. Maar… als jij niet authentiek kunt zijn in je leiderschapsfunctie, dan zit jij niet op de juiste plek of misschien houdt iets je tegen om jezelf echt bloot te durven geven. Soms heb je net een zetje nodig om authentiek te durven zijn. Wat dat betreft is authentiek leiderschap te ontwikkelen en daar kunnen we jou bij ondersteunen.

Authentiek leiderschap ontwikkelen is een proces, waarbij je stap voor stap werkt aan jezelf. En vervolgens leer hoe je jouw authenticiteit inzet om jezelf, je team of je organisatie te laten groeien.

Dit levert het traject jou op:

✔ Je maakt als leider een duurzame ontwikkeling door.

✔ Je business groeit.

✔ Met kleine aanpassingen ga je grote resultaten behalen.

✔ Je besteedt tijd aan dingen waar je tijd aan wilt besteden

✔ Je krijgt weer plezier en energie en pakt de regie over je leven terug.

✔ Je creëert een structuur, strategie en focus die echt bij je past.

Let wel, authentiek word je niet in één dag training. Want jouw opvoeding en het oordeel van anderen heeft effect op wie je bent en hoe jij je gedraagt. Als jij wilt groeien in authenticiteit dan is de eerste stap onderzoeken. Het begint met bewustwording van wat er al is. Wie ben ik, wat zit erin en hoe kan ik dit inzetten om mijn doelen te behalen? Maar ook wat er (nog) niet is. 

Door jouw unieke gebruiksaanwijzing te doorgronden, snap je beter waarom je bepaalde keuzes maakt of steeds in dezelfde situaties beland. Je wordt je dan ook steeds bewuster dat je moeilijkheden kunt voortkomen. Hierdoor leer je beter om te gaan met jouw uitdagingen en goed en duidelijk te communiceren met je omgeving.

In dit programma werken we samen aan een structuur en strategie. Keuzes maken en focus aanbrengen is daarbij ontzettend belangrijk. Dit alles op een manier die echt bij je past. En precies dat zorgt voor energie, voor werkgeluk, voor levenslust!

Onze training authentiek leiderschap voor ondernemers biedt:

 1. altijd maatwerk – geen standaard trajecten
 2. door samenwerking een stok achter de deur – geen eenrichtingsverkeer
 3. duurzame verandering – geen quick-fix
 4. een praktische aanpak – niet zweverig

#nieuwleiderschap #authentiek leiderschap #ondernemers

€ 5.999 (excl. btw)

Intensief Programma Business Coaching

Voor ambitieuze ondernemers en leiders die willen groeien.

Hard werken is niet erg maar het moet wel wat opleveren. Verlang je naar meer resultaat, grip en regie?  Dan is het tijd voor mij aan je zijde. Een-op-een werken we aan je ontwikkeling van je business en team. 

Ik breng lucht in zaken waar je tegenaan loopt en wakker je vlam weer aan. Door de juiste vragen te stellen komt er focus en wordt het makkelijker om de juiste keuzes te maken. 

Dit levert het traject jou op:

✔ Je leert wat je energie geeft en hoe je dat activeert.

✔ Je focus wordt super helder

✔ Je rendement wordt hoger, omdat je veel specifieker gaat sturen.

✔ Je leert je organisatie succesvoller in te richten.

✔ Je ervaart minder stress en krijgt meer tijd voor wat jij belangrijk vindt.

✔ Je krijgt de ruimte om meer impact te maken.

✔ Je wordt de een betere versie van jezelf.

In dit programma word je persoonlijk door mij begeleid en gecoacht. Ook authentiek leiderschap is onderdeel van dit programma. Mijn kracht ligt in mijn ervaring én communicatiestijl. Hierdoor kom ik snel tot de kern en geef ik je recht-door-zee-feedback, frisse inzichten en energie. Bovendien houd ik je scherp en op koers én reik ik je concrete tools en tips aan.

Ik help jou door:

 1. focus aan te brengen
 2. je accountability te verhogen
 3. dingen te versimpelen
 4. je een spiegel voor te houden
 5. nieuwe perspectieven te ontdekken
 6. het geven van advies
 7. kansen te zien

Tijdens dit traject krijg je jouw grip en focus terug. Zodat je niet meer hoeft te dealen met SOY (Shit Of Yesterday) en weer eens tijd overhoudt, die je kunt spenderen aan dingen die voor jou belangrijk zijn.

We werken samen 1-op-1 aan jouw specifieke businesscase. Onze Intensief Programma Business Coaching biedt:

 1. altijd maatwerk – geen standaard trajecten
 2. door samenwerking een stok achter de deur – geen eenrichtingsverkeer
 3. duurzame verandering – geen quick fix
 4. een praktische aanpak – niet zweverig
Testimonials

De POWERRR van PowerUP

 • Miranda is echt de beste als je niet bang bent voor een eerlijke mening, duidelijke feedback en concrete plannen en acties. De combinatie van het gebruik van ratio en intuïtie weet zij bijzonder goed toe te passen.

  Marieke van Gent
  CEO | Owner IT Efficiency

 • Ze legt precies de vinger op de zere plek. Luistert tussen de regels door. Is intuïtief heel sterk maar ook zakelijk door de wol geverfd. Ziet heel goed wat er WEL kan en focust hier op. Deze combinatie is goud waard. Ze raakt snel de kern en houd je een spiegel voor. Het effect van haar op mezelf en de groep was geweldig. Wel moet je bereid zijn om de ongemakkelijke waarheid te horen en hier actief aan te werken? The sky is the limit als je werkt met Miranda

  Walter Okhuijsen
  Manager Spie

 • “Als business coach hielp Miranda me in korte tijd te herontdekken waar ik oprecht enthousiast van werd. Maar ook hoe ik van een redelijk gewoon bedrijf een zeer rendabel bedrijf maakte. Het plezier is weer helemaal terug.”

  Karin N.
  CEO
 • “In onze start-upfase droeg Miranda veel bij door haar frisse inzichten op uiteenlopende vlakken. Haar recht voor z’n raap-aanpak spreekt mij erg aan.

  Jasper Meijer van de Putten
  Founder Globe Protocol
 • “Miranda heeft ons tijdens de startup fase ontzettend goed begeleid! Mede dankzij haar kennis, enthousiasme, vertrouwen en ervaring hebben wij als ‘Trash Clash’ de top 3 behaald in een challeng . Een prestatie om trots op te zijn!”

  Stijn de Bruijn
  Consultant
 • “Met veel plezier heb ik de PowerUP Yourself-training gevolgd bij Miranda. Ik kreeg door de training inzicht in mijn sterke punten en wat ik hiermee kan doen in mijn loopbaan. Voor elke technicus die vooruit wil komen een absolute aanrader!”

  Wim van der Putten
  Mentor System engineer Titan
 • “Soms sta ik voor vraagstukken waarvan ik niet goed weet hoe ik deze vanuit mijn functie moet aanvliegen. Daardoor ging ik twijfelen aan mijn kwaliteiten. Door de PowerUP van Miranda kreeg ik het zelfvertrouwen om terug te komen in mijn rol en zelfs te groeien.”

  Monique
  Teamcoach en -manager

Gratis adviesgesprek

Wil je weten hoe ik jou als business mentor concreet vooruit help? In een gratis en vrijblijvende sessie bespreken we samen de mogelijkheden. Ik leer je graag kennen.

Gratis

adviesgesprek