“ik heb zoveel ideeën maar krijg ze niet in de lucht”

“Ik heb zoveel ideeën voor mijn bedrijf maar ik krijg ze niet in de lucht”, zei Thijs. “En daar baal ik van, want door de druk van de operatie en het feit dat ik vind dat ik aanwezig moet zijn op de werkvloer, kom ik niet toe aan mijn ideeën. En als ik er dan een keer mee bezig ben, dan is het ’s avonds laat of in het weekend. Overdag heb ik het gevoel dat ik spijbel als een puber. Dan voel ik me schuldig als ik er niet ben.”

“Toch realiseer ik me dat er iets moet gebeuren. Ik kan niet nog meer uren gaan werken, ik ben moe en zie mijn vrouw en kinderen nu al amper. Ik worstelde. Ik werkte heel hard en ik heb een bedrijf dat loopt maar niet verder groeit. Ik heb van alles geprobeerd en ik wist dat ik dit niet zelf kon oplossen. Dit kon niet langer zo doorgaan. Op advies van mijn vrouw ging ik op zoek naar hulp en toen kwam ik bij Miranda als businesscoach.”

‘Gids’

“De afgelopen periode gidste ze me door mijn verandering. Eerst moest ik met zelf aan de slag en bijna als vanzelf veranderde mijn bedrijf mee. Door de gesprekken met haar bleef ik bij de les. Ze hielp me focus aan te brengen en gaf andere inzichten. En omdat ik mezelf beter begreep, kon ik mijn beroemde valkuilen vermijden.”

‘Structureel’

“Door structureel met Miranda te werken, creëerde ik stap voor stap meer tijd en kreeg ik steeds meer grip op mezelf en mijn bedrijf. Ze daagde me uit, ze inspireerde me en ze confronteerde me. Ze is direct en ze zegt waar het op staat. Daarnaast heeft ze heel veel ervaring op verschillende domeinen. Dit heeft me echt geholpen, ik hoefde het wiel niet opnieuw hoefde uit te vinden. Ze moedigde me aan.”

‘Strategie’

“In plaats van te doen wat ik de afgelopen 8 jaar deed, kwam er een verschuiving in de strategie. De focus was helder. Sommige keuzes waren pijnlijk maar nodig. Ik had het voor me uitgeschoven, maar nu moest en zou ik de koe bij de hoorns pakken. Tijdens het gesprek hoorde ik haar woorden. We hadden het goed doorgenomen en ik wist zeker dat ik deze keuze wilde maken. Soms kon ik wat impulsief, te snel of ondoordacht te werk gaan, maar door zaken te delen en van alle kanten te bekijken kwam er meer balans in mij en het bedrijf.”

“Mijn bedrijf groeide omdat ik ook groeide. Een jaar later zijn een aantal ideeën waar ik al langer mee liep, maar geen tijd voor had, geïmplementeerd. De groei van mijn bedrijf ging door. Ik verdiende al goed, maar nu nog veel beter. Ik had nooit verwacht dat ik mijn omzet bijna zou verdubbelen. Wát een resultaat!

‘Eindelijk’

‘Mijn personeel vindt het leuker. Ik vond mijn werk weer echt gaaf. Na elke sessie had ik zoveel energie en voelde ik weer waarom ik 8 jaar geleden ben gaan ondernemen. Mijn vrouw en kinderen zijn heel blij, omdat ik meer tijd voor ze heb en minder gestresst ben, mijn collega’s vinden me prettiger en duidelijker en ik ben een succesvollere ondernemer en een prettiger persoon. Dit jaar ging ik moe maar niet total loss op vakantie zoals de jaren daarvoor. Loslaten en afstand nemen is makkelijker, omdat ik weet dat alles loopt. En ja, ik ben voor het eerst in jaren drie hele weken vrij geweest, ik heb genoten van mijn gezin en ik heb nieuwe inzichten en ideeën gekregen. Op naar de volgende stap, want ambitieus als ik ben is het nooit af.”

Wil jij, net als Thijs, goede resultaten behalen en geen 60 uur per week meer ploeteren? Kies dan altijd voor een resultaatgerichte ondernemerscoach!

  1. Kies een datum en maak een afspraak
  2. Krijg advies
  3. Start me je ontwikkeltraject.

En ga voor resultaat. Je hebt niets te verliezen, behalve 30 minuten van je tijd.  Plan hier je  vrijblijvende afspraak 

Hier lees je meer over businesscoaching of over mij.

 

Liefs, Miranda

Gratis

adviesgesprek