Een mentor nemen, dat had ik eerder moeten doen

‘Nu begrijp ik waarom mijn bedrijf en ik staan waar we staan’.

Ik heb het als zeer waardevol ervaren om uit de terreur van de dag te stappen, om andere perspectieven te krijgen en om met Miranda structureel te werken aan mijzelf en mijn bedrijf. Het resultaat is verbluffend, ik heb in 6 maanden een omzetstijging van 39% terwijl ik zelf minder operationeel ben. Tel uit je winst, dit had ik veel eerder moeten doen.

  • Ik maak betere rendementen;
  • Ik heb meer tijd;
  • Ik heb een vangnet;
  • Ik heb een stok achter de deur;
  • Ik werk nu structureel AAN mijn bedrijf en niet IN mijn bedrijf.

 

 Feedback

Ik krijg eerlijke en directe feedback, soms niet zo comfortabel maar wel recht door zee. Zij heeft het pad al gelopen en haar tips en ervaring zijn zo enorm waardevol. De eerste afspraak was ik zenuwachtig, maar structureel met haar werken maakt dat je ook structureel aan je bedrijf werkt. En het helpt me stappen te zetten. Mijn ideeën worden nu werkelijkheid.”

 

Denk jij wel eens:

  • Ik heb niet genoeg tijd;
  • Het rendement kan beter;
  • Ik word doodziek van de trammelant met mijn personeel;
  • Ik loopt alle gaten dicht;
  • Ik voel me slaaf van mijn bedrijf?

 

Zijn één of meerdere punten op jou van toepassing? Dan is er werk aan de winkel. Je hebt geen hekel aan hard werken, maar je wilt resultaat na(ar) het werken. Wat je struggle ook is, ik help je graag met het aanpakken. Je hebt wel LEF nodig om echt aan de slag te gaan.

 

LEF had Marieke zeker.

Ze is een ambitieuze onderneemster en ze wilde haar bedrijf naar het volgende plan brengen. Ze probeerde van alles, maar het resultaat was dat het bedrijf niet liep zoals ze wilde. Marieke en haar bedrijf zaten tegen een plafond aan. In een paar maanden zijn ze gegroeid en niet zomaar: ze zijn gegroeid op een manier die echt bij haar als ondernemer past.

 

Leren van anderen is een onderdeel van effectiever werken. Precies daarom is een goede mentor zo belangrijk. Ik heb de struggles al meegemaakt en ik kan jou, met mijn ervaring en kennis, op een springplank zetten. Als mentor begeleid ik jou en zal ik jou effectiever naar jouw doel(en) leiden, net als ik dat bij Marieke heb gedaan. Uiteraard heeft ze het zelf gedaan, maar samen met mij als mentor kom je sneller verder. 

 

Wil jij net als Marieke aan de slag en ben je nieuwsgierig naar wat ik met mijn resultaatgerichte aanpak op maat voor jou kan betekenen? Maak een afspraak in. Krijg een plan en ga voor resultaat. Je hebt niets te verliezen, behalve 30 minuten van je tijd. Boek die online kennismaking in en ga voor groei! Plan hier je intake 

Hier lees je meer over businesscoaching of over mij.

 

Liefs, Miranda

Gratis

adviesgesprek