Meest gemaakte fouten door start-ups

Meest gemaakte fouten door start-ups

(startende) ondernemers hebben veel keuzes

 

Het is aan jou ondernemer om op te staan, leiderschap te tonen en de juiste keuzes te maken

De afgelopen periode heeft veel nieuwe inzichten opgeleverd en biedt een andere kijk op de manier waarop we het beste en fijnste werken. Zonde om hier niets mee te doen. Zoals het samenwerken op afstand, met behulp van nieuwe TECH platforms en minder ‘eigen’ bezit. Eén ding is dan ook zeker: er komt een ander normaal.

Jouw rol als ondernemer is cruciaal

De overgangsfase naar het ander normaal heeft een eigen karakter. Veel mensen starten een bedrijf nieuw bedrijf op dit moment, omdat ze arbeidsmarkt niet lekker is, omdat ze hun baan kwijt zijn geraakt of omdat ze iets willen doen vanuit hun hart. Als business coach zie ik veel startende ondernemers, en steeds komen dezelfde vragen of zie ik dingen keuzes die met de inzichten van nu wellicht anders zouden zijn. Opstarten is een spannende fase, waarin jouw rol als ondernemer cruciaal is voor een succesvolle transitie. Via mijn rol als business coach op de TU/e en Tilburg University begeleid ik ook startups van studenten.

De meest gemaakte fouten

Uit alle gesprekken filterde ik de meest gemaakte ‘fouten’. Je kan hem gratis downloaden en doe er je voordeel mee. In mijn whitepaper deel ik de meest gemaakte fouten die ondernemers maken. Incasseren hoort bij een starup. Wat er ook gebeurt, blijf ik beweging en onderneem ACTIE. En als je het moeilijk hebt haal hulp.

Laat je gegevens achter en download de gratis whitepaper:

 

Je gegevens worden opgeslagen zoals vermeld in onze Privacyverklaring.

Gratis

adviesgesprek