Wat kan je doen als je vastloopt als ondernemer, zoek een coach die bij je past

Ruim een op de tien ondernemers zit in de financiële of mentale problemen.

Dat meldt de Kamer van Koophandel (KvK) op basis van onderzoek onder bijna 2000 ondernemers. De KvK verwacht dat die groep groter wordt door de onlangs afgekondigde nieuwe coronamaatregelen.

Voor veel ondernemers zijn het pittige tijden. Het continue aanpassen, spanningen die deze veranderingen meebrengen, personeel tekort. Het houdt niet op, steeds maar gaten dichtlopen , de spanning, de frustratie, moe zijn ze ervan.

Dit zijn signalen dat je ‘vast’ zit.

Zorg dat je er iets mee doet als je vastzit.

En als je vast zit dan zie je soms ook niet meer wat er wel kan. Het hebben van van een business coach kan echt helpen. Iemand die naast en achter je staat en er echt alleen voor jou is. Waar je alles mee kan bespreken, die energie en inspiratie geeft, zodat je weer stap voor stap er tegen aan kan.

 

“Ik ben altijd zo blij als ik je weer een gesprek heb gehad, zei een klant van me. Dan heb ik weer een duidelijke  focus en weet ik welke actie ik ga nemen de komende weken. Je nuchtere en pragmatische aanpak helpt, daarnaast krijgt ik veel energie en inspiratie en kan ik er weer tegen aan”. 

 

Denk je dat klinkt goed en wil je onderzoeken of er een click met mij is? Plan dan een vrijblijvende afspraak in. 

Meer over mij lees je hier. Wat anderen over me zeggen: op google en linkedin lees je diverse reviews.

#keep smiling

 

 

Gratis

adviesgesprek