Weer een succesvolle business transformatie op mijn trackrecord! >>

Trackrecord ondernemerscoach

 

Van startup naar 4 miljoen investering: het succes van Solar Monkey gaat viral op LinkedIn. Ook Yes Delft benoemt deze startup als één van haar success stories. En dit succes is zeker een memorabele op mijn trackrecord. Want het is echt een gigantische prestatie hoe dit team dat voor elkaar heeft gebokst. Ja, hun businessmodel biedt veel perspectief, maar alleen je eigen overtuiging trekt een investeerder niet over de streep. Daar ging een intensief proces aan vooraf. 

Transformatie op alle vlakken

Want als ondernemer van het eerste uur is het een behoorlijke transformatie van zolderkamer-management naar serieuze organisatie- en overlegstructuur. Niet alleen voor de onderneming, maar ook voor de ondernemers. Van vrijheid blijheid tot communicatie: alles krijgt een nieuwe definitie in deze volgende stap. 

Vertrouwen ontwikkelen

Ieder detail onder een vergrootglas leggen en de ruimte geven aan alle teamleden om ergens iets van te vinden kan met een klein team. Maar groeit je organisatie, dan moet je hier echt iets veranderen. Dan moet je kunnen vertrouwen dat iedereen zijn rol en verantwoordelijkheid pakt. Dit vertrouwen is nodig om snel en flexibel te kunnen inspelen op veranderingen, kansen en uitdagingen. Dat ontstaat niet van de ene op de andere dag, maar zodra dit is ingekickt kun je pas echt samen werken aan een topresultaat. 

Authentiek leiderschap

Persoonlijke groei van startup naar scale-up gaat ook over leiderschap. Wie vervult welke rol en hoe creëer je onderling vertrouwen? Hoe leid je een scale-up zonder jezelf te verliezen in nodeloze details die je als bèta blijven aantrekken. Hoe blijf je dicht bij jezelf in dat leiderschap? Met andere woorden, hoe word je een authentieke leider?  

Trots 

Ik vind het geweldig om zo’n ambitieuze groep mensen te zien groeien. Dat ze terwijl ze hun eigen talenten ontdekken en verder uitbouwen ook nog eens alle tips, uitdagingen en kansen met beide handen aanpakken. Ik ben ontzettend trots dat ik onderdeel mag zijn van deze professionals, want dat zijn het. Trots op hun groei, op wat ze nu al hebben bereikt en hoe impact maken op de wereld.

Trackrecord als ondernemerscoach

Ook als ondernemerscoach van deze startup heb ik door dit succes weer bakken met nieuwe energie, frisse plannen en ondernemersdrang. Zin om nog meer successen te boeken. Want met een trackrecord om startups te helpen groeien en impact maken liggen er weer mooie nieuwe avonturen in het verschiet. 

 

Klaar voor een power up? Ik help jou en je bedrijf groeien van startup naar scale-up, zodat jij dit succesvol kunt leiden en je onderneming echt impact gaat maken.

 

Wil je kennismaken? Plan direct een afspraak in!

 

 

 

 

#leiderschap #ondernemerscoach #authentiekleiderschap

Gratis

adviesgesprek