Ontwikkel je mindset op turbosnelheid voor meer succes >>

Mindset voor succes

Vroeger, en die tijd heb ik zeker ook gekend, was de moraal “als je maar hard genoeg werkt dan kom je er wel”. En dat hard zat ‘m dan vooral in het aantal uren dat je moest ploeteren om jezelf een bepaalde vaardigheid eigen te maken. En talent ergens voor hebben, dat helpt natuurlijk mee in hoe hard je ergens voor moet werken. Maar, steeds vaker komt mindset ook in het rijtje voor van factoren die nodig zijn om iets voor elkaar te krijgen. 

Gedoemd om te falen

Waarom krijgt de één alles voor elkaar en een ander niet? In dit vraagstuk blijkt de juiste mindset een grote rol te spelen. Want je kunt keihard ploeteren, maar als je toch al weet dat iets gaat mislukken, omdat je vindt dat je er niet goed in bent, dan is het eindresultaat daar meestal ook naar. Of in ieder geval is het eindresultaat niet zo spetterend als het had kunnen zijn als je volledig overtuigd was van jouw kwaliteiten. 

De groeimindset

En dat is iets waar ik ontzettend in geloof. Dr. Carol Dweck, de mindsetspecialist, ontdekte dat er twee soorten mindsets zijn: de groeimindset en de statische mindset. Mensen met een statische mindset vinden dat intelligentie en talenten niet ontwikkelbaar zijn, dat je dus niet boven jezelf kunt uitstijgen als je er in basis niet goed in bent. De groeimindset gaat over willen leren en nieuwe dingen ontdekken. Lukt iets niet, dan onderzoek je waarom dit zo is en waag je een nieuwe poging, net zo lang tot het wel lukt.

Ontwikkel je mindset

Het zal je niet verrassen dat ondernemers meestal een op groei gerichte mindset hebben. Maar als dit niet zo is, dan is er nog geen man over boord, want je kunt je mindset ontwikkelen. En dat kan zelfs best snel met een turbo aanpak. Het boek ‘Turbomindset’ helpt je om in slechts 3 maanden tijd versterkende overtuigingen te ontwikkelen die je helpen om alles te bereiken waar je gelukkig van wordt. 

Het boek de Turbomindset

Succesvol een bedrijf opzetten, droomklanten verwerven, een tweede huis aan de kust, vaak op vakantie, financiële vrijheid…. een krachtige mindset helpt je deze doelen te realiseren! Ik vertel jullie dit, omdat ik ontzettend geloof in het effect van deze positieve groeimindset én omdat ik als succesvolle en ervaren ondernemer meeschrijf aan dit boek. 

Krijg alles voor elkaar

Want waarom krijgt de één alles voor elkaar en een ander niet? Succesvolle ondernemers vragen zichzelf dit niet af. Die zetten alles op alles om iets voor elkaar te krijgen. Vraag jij je dat wel eens af? Dan moet je zeker met me samenwerken. Plan een kennismakingsafspraak in. 

Gratis

adviesgesprek