Met analyses en algoritmes kom je er niet

Algoritmes en spreadsheets zullen je niet vooruithelpen.

Combineer analytisch, algoritmes, data met communiceren, verbinden, luisteren.
Juist het laatste , goodwill, gedeelde zorgen en lasten helpen je als  ondernemer wel door deze complexe tijden heen. En je hoeft echt geen zweefteef of softie te zijn om dit te vinden. We hebben het allemaal in ons.
 

Uitdagen vs support

Prikkel je niet genoeg, dan worden mensen comfortabel, te comfortabel en gaan zich vervelen. De keerzijde, mensen strak aansturen en weinig ruimte geven, dan voelen zich een nummer, in een keurslijf geperst.
 
In beide gevallen is de kans groot dat ze weggaan bij het bedrijf.
 

Maar hoe dan wel?

‘Ben menselijk en zakelijk, dan winnen we allemaal’. Om je mensen te helpen om uit te blinken, moet je angst wegnemen. Je moet ze ondersteunen, de obstakels wegnemen, ze aanmoedigen, prikkelen, ruimte geven en bij de les houden.’
 

Eigen ervaring

Toen ik zelf ging scheiden met een baby en dit aan mijn collega vertelde was zijn eerste reactie: “Heb je geld nodig? Nee ik had geen geld nodig, maar het feit dat hij het vroeg heeft echt iets met me gedaan. Het gegeven dat mensen er zijn als je door een lastige lastige gaat is belangrijk. Het geeft mentale steun.
 
Dit menselijke persoonlijk aspect hebben we allemaal in ons. Zet het in. Combineer analytisch, algoritmes, feiten met communiceren, verbinden, luisteren.
Omarm diversiteit in teams, geef ruimte om aan elkaar, durf creatief te zijn en te experimenteren. Luister naar andere meningen. Ontdek je talenten en blinde vlekken bij jezelf en elkaar. Nieuw leiderschap, diversiteit, transparantie, verbinding, samen werken aan een gemeenschappelijk doel.
 
Dat zal de energie van je team een boost geven om de meest kritische uitdagingen aan te kunnen voor het bedrijf, voor zichzelf en voor de aarde.
 
Wil je weten meer weten over hoe je met mij kan samenwerken als mentor voor jezelf, teamsessies of spreker in je bedrijf en team.
 
Bel 06- 1500 5517! Of plan direct een kennismaking in 
Meer informatie over mij lees je hier
#energie #talent #team #leiderschap #diversiteit The PowerUp Company #ceo

Gratis

adviesgesprek