Het analytische brein en leiderschap

Leiders zitten meestal vast in het analytische gedeelte van hun brein. ‘Potentiële ceo’s zijn vaak ongelooflijk sterke denkers en strijders. Dat is geen verrassing, want dat verwacht de (corporate) wereld van ons.

Vraag je deze leiders om naar hun droom, de toekomst van hun bedrijf of zichzelf te gaan, dan schakelen ze over naar hun strategische plan. Het analytische brein.

Het is geen droom, durven te visualiseren, durven te voelen. Emotioneel ervaren hoe het is als jij of je bedrijf deze stap zet. Dan hebben we het over het gevoelsmatige in ons en juist dat gevoelsmatige en intuïtieve is een deel van de oplossing.

Het gaat er nu juist om hoe je de ruimte voor oplossingen groter maakt.

Iedereen worstelt met personeelstekort, talent behouden. De rol die jij als leider inneemt en de verandering die jij doormaakt is cruciaal voor de transformatie. Het combineren en balanceren van je verstand met je gevoel maakt het verschil. Dat is nieuw leiderschap.

Omarm diversiteit in teams, geef ruimte om aan elkaar, durf creatief te zijn en te experimenteren. Luister naar andere meningen. Ontdek je talenten en blinde vlekken bij jezelf en elkaar.

Dat zal de energie van je team een boost geven om de meest kritische uitdagingen aan te kunnen voor het bedrijf, voor zichzelf en voor de aarde.

Wil je weten meer weten over hoe je met mij kan samenwerken.

Bel 06- 1500 5517!

#energie #talent #team #leiderschap #diversiteit The PowerUp Company #ceo #directeur

Wil je weten meer weten over hoe je met mij kan samenwerken als mentor voor jezelf, teamsessies of spreker in je bedrijf en team.

Bel 06- 1500 5517

 

#energie #talent #team #leiderschap #diversiteit The PowerUp Company #ceo

Gratis

adviesgesprek