Leiderschap

 

Mensen willen leiders die oprecht, transparant en inspirerend zijn. Mensen willen authentieke leiders. 

Wil jij een leider die:

  • A zegt maar B doet?
  • Luistert maar niet hoort wat je zegt?
  • Nul emoties toont?
  • Weinig krachtig of geloofwaardig overkomt?

Nee toch? Je wilt een leider die staat voor wie hij/zij is. Iemand die zich bewust is van zijn sterke en zwakke punten en leidt vanuit verbinding. Mensen willen leiders die oprecht, transparant en inspirerend zijn. Mensen willen authentieke leiders. 

Met een leiderschapscoach je leiderschapskwaliteiten verbeteren

Er zijn talloze definities van het begrip leidinggeven. Dit zegt al voldoende over hoe verschillend er in de zakelijke wereld gedacht wordt over leiderschap. Welke opleidingen moet je hiervoor hebben gevolgd en welke eigenschappen hoort een leidinggevende te hebben? Het zijn vragen die voor jou als leidinggevende misschien nog niet duidelijk zijn? Misschien heb je helemaal geen deugdelijke opleiding gevolgd en ben je door middel promoties leidinggevende geworden? Als je twijfelt over je kwaliteiten als leidinggevende, dan kan dit ook daadwerkelijk van invloed zijn op jouw functioneren als manager. Maak een einde aan je twijfels en wordt met behulp van een leiderschapscoach een zelfverzekerde leidinggevende.

Leiderschapscoaching om een inspirerende leidinggevende te worden

Bij leiderschap gaat het er niet om hoe sterk jij je als leider profileert. Sterker nog, dit is helemaal niet belangrijk. Dit is namelijk een klassieke wijze van leidinggeven dat in de huidige zakelijk markt niet meer gewaardeerd wordt. Veel belangrijker is het, dat jij als leider je mensen weet te inspireren. Sta jij nog klassiek boven je mensen of kun jij ook als coach naast je mensen staan? Dit lijkt misschien gemakkelijk dan het is. Daarom kan leiderschapscoaching helemaal geen kwaad. Schakel hiervoor Miranda van The PowerUp Company in. Samen gaan we aan de slag om van jou een inspirerende en coachende leider te maken.

The PowerUp Company als leiderschapscoach inschakelen

Je kunt Miranda van The PowerUp Company als leiderschapscoach inschakelen, als jij als leidinggevende behoefte hebt aan begeleiding en ondersteuning. Als jij twijfelt over je leiderschapskwaliteiten, dan kun je dit bij mij in alle vertrouwelijkheid aangeven. Uiteraard moet je ook openstaan voor eerlijke feedback van mijn kant. Daarbij gaan we samen aan de slag om je persoonlijk leiderschap vorm te geven, dus hoe zit jij in je vel en wat zijn je obstakel om een goede en inspirerende leidinggevende te zijn? Heb jij interesse in leiderschapscoaching? Neem dan eens telefonisch of per e-mail contact met mij op.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek