Hulp nodig bij je next level? The Power Up voor meer impact!

Hoe nu verder? Hulp nodig?

 

“Ik heb geen hulp nodig”. Want ik los het zelf wel op. Die doorzettersmentaliteit is een krachtige eigenschap, maar kan ook een enorm blok aan je been zijn. Want dingen zelf willen oplossen betekent dat je zelf volledig in control bent. Dat je de touwtjes niet uit handen hoeft te geven. Lekker veilig en vertrouwd. Maar je komt daardoor ook niet verder dan je eigen hersenspinsels.

Inspirerende spiegel

Ook Gurbe merkte dit en had hulp nodig, hij schreef “ik werd niet voldoende geprikkeld om anders te denken om buiten mijn comfortzone te stappen”. Met zijn bedrijf in organisatie- en verandermanagement wist hij als geen ander dat soms een spiegel en een inspiratiebron nodig zijn om stappen te zetten. En die inspirerende spiegel, mocht ik voor Gurbe zijn. Inmiddels zit zijn bedrijf in de lift en wordt hard gewerkt aan uitbreiding om nog meer mensen en organisaties te helpen.

Hoe nu verder

Bij Gurbe liep alles al op rolletjes, maar hij liep vast op het stukje ‘hoe nu verder’. Goed om dit ook eens onder ogen te brengen. Want mensen nemen altijd aan dat ik in beeld kom als er een granaat is ontploft of als er financiële ellende is ontstaan. Gelukkig niet. Niet dat ik daar mijn weg niet in vind, maar juist de ‘hoe nu verder’ vragen halen het beste in mijn boven. 

Andere bril 

Dan gaan mijn radertjes draaien en mijn ogen fonkelen. Hier word ik gelukkig van. Want in deze vraagstukken komt alles samen: bedrijfskunde, groei mindset en organisatiemanagement, maar ook de frisse blik en bergen aan creativiteit. En die andere bril en onuitputtende inspiratie zijn mijn echte powertools, daarmee geef ik mijn klanten een spiegel, maar ook een ander perspectief, kansen, toekomstdromen. 

Hulp nodig die je verder brengt

Want het gaat er niet alleen om dat je inziet wel wat hulp te kunnen gebruiken, het is ook belangrijk dat je kiest voor hulp die je verder brengt. Iemand die je eerlijk vertelt hoe de vlag erbij hangt en hoe jij maximaal kunt knallen in de komende maanden. Iemand die niet met je mee praat, maar feedback geeft die best hard kan aankomen en waarmee je meters gaat maken. Iemand die je prikkelt, uitdaagt en inspireert.

Meer impact

Iemand die anders denkt kan soms knap irritant zijn. Maar het zijn juist deze mensen die jou uit je comfortzone kunnen halen, zodat jij meer impact gaat maken. Met je bedrijf en met je leven. 

 

Hulp nodig? Plan een afspraak!

 

Gratis

adviesgesprek