“Maar, wat doe je nu eigenlijk?”

Dat is een vraag die mij regelmatig en door veel verschillende mensen gesteld wordt. Vaak antwoord ik wat klanten over en tegen mij zeggen: ze vinden mij “de queen van obstakels”. Ik help mensen tenslotte om met de obstakels om te gaan die ze tegenkomen op weg naar hun wensen en doelen, zodat ze kunnen groeien.

 

“Miranda coach en mentor”

Ik geloof dat je, om een goede executive (business) coach te zijn, feeling moet hebben met wat er leeft bij een klant. Zelf ken ik de ins en outs van het proces, aangezien ik meer dan 25 jaar aan directie-ervaring heb in de arbeidsbemiddeling-, ICT- en technieksector. Tijdens deze jaren specialiseerde ik mij in toenemende mate in leiderschap, teambuilding, innovatie en sales en tegelijkertijd genoot ik de mannelijke energie die eigen is aan de sector.

 

“Persoonlijke zoektocht”

Na mijn herseninfarct begon mijn persoonlijke zoektocht. Naast vele, nieuwe, persoonlijke ontwikkeling programma’s en trainingen heb ik diverse leiderschapsprogramma’s gevolgd. Deze zoektocht leidde mij naar de wereldwijd gerenommeerde Life Coach Tony Robbins, maar ook naar de Nyenrode Business Universiteit. Geïnspireerd door een samenspel tussen hart en hoofd startte ik mijn nieuwe bedrijf: The PowerUp Company. Waarom? Omdat mensen véél meer in zich hebben dan dat ze zelf voor mogelijk houden en ik ze kan helpen om dat te ontdekken en gebruiken.

 

“Ondernemers en directeuren”

Ondertussen begeleid ik ondernemers en directeuren, van startups tot corporates. Het ontwikkelen van mensen, teams en business met een link naar innovatie is waar zowel mijn hart als mijn ervaring, vaardigheden en specialisme liggen.

 

“Hart -hoofd verbinding ontwikkelen ”

De programma’s, de workshops en de coachgesprekken bestaan dan ook uit een gezonde mix van mannelijke kracht, directheid, een vrouwelijk gevoel en intuïtie. Dit combineer ik met diverse tools zoals talentontwikkeling, NLP en businessmethodieken, met businessmodellen enerzijds en de inzichten uit mijn professionele- en privéleven anderzijds. Al mijn opgebouwde kennis en ervaring maken dat ik graag een hart-hoofd verbinding ontwikkel, in de wetenschap dat je als leider cruciaal bent voor jouw team en jouw business. Precies om deze reden schakelen investeerders mij in om startups te begeleiden.

 

“Authenticiteit ”

Als jouw executive coach help ik je bij het versterken van jouw persoonlijk leiderschapskwaliteiten, waardoor je vanuit jouw authentieke zelf de rol als leider van jouw team en business oppakt.

Voor mij is het evenwicht tussen denken en voelen één van de meest cruciale succesfactoren die je kan ontwikkelen in de zakenwereld. Dit geldt ook zeker voor de techniek en ICT, waar mannelijke kracht sterk aanwezig is en denken dominanter is dan voelen. Het hoogste doel? Dat jij jouw authentieke zelf bent. Sommige klanten noemen het de business en innovatie mindset, al maakt de naam mij niet veel uit zolang het werkt. En dat doet het!

Houd altijd als doel dat je jouw carrière en/of business wilt laten verlopen op een manier die bij jou past.

 

“Resultaat = key” en die key is waar ik voor sta.

 

 

PowerUp:

Wil jij jezelf, je bedrijf of team naar een volgende stap brengen? En wil je weten hoe Miranda jou hierbij kan helpen? Plan een gratis sessie meteen in.

Gratis

adviesgesprek