Challenger50 nominatie als verjaardagscadeau? | The PowerUp >>

Challenger50 nominatie

Dit is de MT/Sprout Challenger50 van 2022: de lijst met vijftig meest uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland. Deze ondernemers breken met bestaande businessmodellen en laten de gevestigde orde zien hoe het anders, sneller en beter kan.

Van herseninfarct

17 november is voor mij echt een bijzondere dag. Want op die dag vier ik dat ik hier nog sta en dat ik 14 jaar geleden ontzettend veel geluk heb gehad. Aan mijn mindset en focus heb ik te danken dat mijn life-changing verjaardagscadeau: een zwaar herseninfarct, zo goed is uitgepakt. Want zonder mijn doorzettersmentaliteit  had ik hier, als ogenschijnlijk gezonde vrouw, niet meer gestaan. 

Naar PowerUp

En die componenten, focus, keuzes maken en stap voor stap gaan doen worden zo ontzettend onderschat. En dit is dus ook de basis voor alle klanten waar ik iedere dag met passie doe waar ik goed in ben! Bedrijven succesvoller maken. Hoe vet is het om 14 jaar na dato genomineerd te zijn met Solar Monkey voor de Challenger50.

Challenger50: Lijst met wereldverbeteraars

En dit is niet zomaar een lijst maar een lijst van ondernemers die gedreven zijn om hun markt te vernieuwen, hun klanten beter te bedienen dan ze gewend zijn én om de wereld met hun impact écht vooruit te helpen. Die impact kan duurzaam of sociaal zijn, maar je kunt de gevestigde orde ook gek maken door dingen simpelweg beter, slimmer, goedkoper of sneller aan te pakken. Met een innovatief businessmodel, dienst of product dat een bres slaat in het marktaandeel van de grote spelers. Want ja: we zien het liefst dat die een tikje nerveus worden van onze nieuwe helden.

Solar Monkey voor energietransitie

En dat is ook wat Solar Monkey drijft. Met hun software versnellen ze de transitie naar zonne-energie. En die software is voor iedereen te gebruiken. Zonder enige technische kennis maken installateurs razendsnel ontwerpen en offertes, zodat hun energie kunnen stoppen in het uitvoeren van de projecten. En daarmee schoppen ze tegen het zere been van bedrijven met dure en ingewikkelde software, die misschien wel hetzelfde doel hebben, maar niet snelheid, gebruiksvriendelijkheid en output kunnen leveren zoals Solar Monkey. 

Challenger50?

En dat dit innovatieve concept heel veel potentie heeft biedt wel uit de snelheid waarmee dit prachtige bedrijf kan opschalen en die transitie in een nog hogere versnelling waarmaakt. Prachtige resultaten, en op de Challenger50 lijst staan is al een heel gaaf verjaardagscadeau zijn! Laat staan de kans 

Wil jij ook scaling up met Miranda in je team? Maak direct een afspraak of check dan het aanbod.

Gratis

adviesgesprek