De beste businesscoach als je niet bang bent voor een oprechte mening

“Sinds een aantal maanden is Miranda mijn business coach en wat een verademing is dat!

Iemand die recht door zee is, niet om de zaak heen draait, ook niet houdt van getuttebel en mij eigenlijk gewoon af en toe een zet geeft.

Ze geeft mij het gevoel dat het goed is én dat het beter kan.Haar kennis van ondernemen en groeien deelt ze graag en dat inspireert enorm. Het heeft mij en mijn bedrijf ontzettend geholpen om de juiste richting te vinden.

De combinatie van het gebruik van ratio en intuïtie weet zij uitzonderlijk goed toe te passen en ook over te brengen, zodat ik ermee verder kan.

Ik was al een voorstander van een businesscoach voor elke ondernemer en Miranda is echt de beste als je niet bang bent voor een eerlijke oprechte mening, duidelijke feedback en concrete acties en plannen!

Aldus Marieke van Gent van IT Efficiency BV

 

Daarom ben ik business coach

Iedere dag merk ik dat ik mijn klanten iets bijzonders en unieks te bieden heb. Ik zie hoeveel directies en ondernemers hebben aan mijn ervaring en kennis. Dat is waarom ik business coach ben geworden. Niet omdat het leuk klinkt. En zeker niet omdat iedereen die een cursus volgt of boek leest zichzelf tegenwoordig business coach noemt. Ik heb zelf from scratch af aan een bedrijf gebouwd met tientallen miljoenen omzet.  Ik ken de obstakels, zie snel waar de pijn zit en heb alles al een keer meegemaakt.

 

Breek door barrieres heen met business coaching

Echt groeien. Doorbreken naar je next level. Samen overwinnen we obstakels, zodat jij stap voor stap blijft toewerken naar je doel. Je hebt mij als persoonlijke coach en mentor aan je zijde. Samen werken we aan een innovatief en wendbaar bedrijf, geïnspireerde en gemotiveerde teams, businessmodellen, maar kijken we ook naar jou als persoon, zoals thuis als op het werk.

Wil jij structureel ontsnappen aan de terreur van de dag? En ein-de-lijk kunnen focussen op strategie en structuur. Als business coach help ik ambitieuze ondernemers en leiders de AAN- nee, niet in-hun bedrijf willen werken.

Herken jij je hierin?

Dan werken we samen aan wat voor jou de beste volgende stap is. We nemen je strategie onder de loep. Varen op data en ratio maar durven ook de ruimte te geven aan je intuitie. Je neemt afscheid van activiteiten die niet bij je passen, zodat je (weer) kunt gaan doen waar je goed in bent. je stop met ploeteren en geniet meer van je succesvolle leven als mens en ondernemer.

Plan een afspraak in om persoonlijk kennis te maken.

 

 

Gratis

adviesgesprek