Behaal jouw business goals nu wél | The PowerUp >>

De lente werkt als een katalysator voor jouw business goals

Waar in februari de goede voornemens nog een stille dood dreigden te sterven, werkt de lente als katalysator voor je business goals. De eerste zonnestralen op je huid, de langere lichte dagen en de fluitende vogeltjes doen iets met je. Het voorjaar geeft ons de energie om door te pakken. We hebben er weer zin in!

Frisse wind door je business

De lente zorgt ervoor dat de geluksstofjes in ons brein toenemen. En dat is goed nieuws, want een opgewekte mood helpt om de business te laten bloeien. Stel die grote voorjaarsschoonmaak uit tot het weekend en ga eerst eens zitten voor strategische business goals sessie. Gooi alles eruit wat niet langer dient en focus je op de doelen die jou wél laten stralen als de voorjaarszon.

 

Heb je de afgelopen maanden misschien niet iets teveel doelen opgesteld? Sluit het niet langer aan bij wat je wilt of heb je al je hoop gevestigd op al die nieuwe tools? Het is tijd voor de frisse wind door je business en dat doe je op de volgende manier.

Rock jouw business goals in 3 stappen

Stel vier doelen voor de volgende 3 kwartalen van dit jaar. Denk groots en ga voor business goals waar jouw innerlijke thermometer van gaat gloeien. Want als jij er niet warm voor loopt, waar doe je het dan voor? Jouw bedrijf is een verlengstuk van jou als persoon, dus werk dagelijks aan jouw beeld van een fantastisch leven.

 

Je zult misschien denken: ik heb mijn doelen gesteld. Ik heb er zin in, maar hoe kom ik nu waar ik wil zijn? Geen nood: hier struggelt elke ondernemer wel eens mee. Daarom heb ik drie stappen voor je om helderheid te creëren in het proces:

 

  1. Reflecteer – wat heb je de afgelopen maanden gedaan? Wat ging er goed en waar neem je liever afscheid van?
  2. Krijg inzicht – pak je lijst met highs en lows en kijk naar wat je energie geeft. Alles wat jou een enthousiast persoon maakt wil je meer van creëren en alles wat je energie kost: verminderen en uitbesteden!
  3. Hak knopen door – zorg ervoor dat je het echt beperkt tot maximaal vier doelen. In ons enthousiasme zijn we al gauw geneigd om de schouders eronder te zetten en lekker al onze doelen te realiseren. Let op: dit is een valkuil. Je moet knopen doorhakken.

 

Sparren met een ervaren business coach helpt om jouw visie en goals helder te krijgen. Samen kijken we naar hoe je het bekende ‘brandjes blussen’ in het vervolg voorkomt én eind dit jaar met tevredenheid op 2023 toekijkt.

 

Ben jij klaar voor een optimalisatieslag en wil jij de zon in jouw bedrijf laten schijnen? Bel, app of mail me. Zodat we samen die business goals afvinken.

Gratis

adviesgesprek