‘Ik kreeg een onwijs grote boost’

Karin werkt al jaren keihard aan haar bedrijf. De laatste tijd liep het niet meer. Wat ze ook investeerde of hoeveel uur ze ook werkte, ze kwam geen stap verder. Ze werd teleurgesteld door adviseurs, goeroe’s en zelfbenoemde experts. En raakte gefrustreerd.

“Op het moment dat ik mijn kop liet hangen, dacht ik NEE, ik heb niet zo lang en zo hard gewerkt om het nu te laten verslonzen. Wat wil ik nu eigenlijk met mijn bedrijf? Ik merkte dat ik dringend hulp nodig had in deze fase.

‘Mentor Miranda to the rescue’

“Door te kijken naar mijn persoonlijke kwaliteiten, konden Miranda en ik in kaart brengen wat  écht past bij mij. Door dit inzicht heb ik bepaalde taken en verantwoordelijkheden bij andere teamleden neergelegd. Leuk voor hun en mijzelf. Hierdoor kreeg mijn hele team een enorme boost. Miranda hielp als business mentor me in korte tijd te herontdekken waar ik oprecht enthousiast van werd. Maar ook hoe ik van een redelijk gewoon bedrijf, een zeer rendabel bedrijf maakte. Wat veel meer impact maakte. Ik ontdekte hoe ik het bedrijf en mijn team weer voor me kan laten werken. Mede daardoor kwam het plezier terug, en hoe fijn is dat, zeker als je knokken en vechten gewend bent.”

‘Inzichten die me bijblijven’

“Miranda hielp me met haar adviezen. Iedere ondernemer kent moeilijke momenten, voelt zich soms alleen, dat hoort erbij. Door naar mezelf te kijken op basis van data en dit te bespreken, viel het kwartje. Ik begreep op welke gebieden ik moeilijkheden ervaarde. En waarom ik steeds in bepaalde moeilijke situaties terecht kwam. Toen dat ‘moeilijke moment’ zich daadwerkelijk voordeed, voelde ik me door de woorden van Miranda meer dan klaar om het probleem te tackelen. Ik werd me bewust van het feit dat deze moeilijkheden vaak voortkwamen uit mijzelf. Hierdoor kan ik nu rationeler omgaan met de ‘problemen’ die ik ervaar.”

‘Blinde vlekken’

“De gesprekken met Miranda zorgden er tevens voor dat ik mijn team kon uitleggen wat ik wilde en  waarom ik dit wilde. Door het ontdekken van je blinde vlekken haal je hulp waar nodig. Je wordt completer en hierdoor doe je waar je goed in bent en lopen dingen veel makkelijker. Een voorbeeld: ik liep heel veel ‘gaten dicht en deed veel zelf’. Door goed te kijken wie ik ben en wat voor bedrijf ik wil zijn was het makkelijker om keuzes te maken. Het aanbod is vereenvoudigd en doorontwikkeld. Deze focus geeft helderheid en maakt dat er ook echt iets gebeurt.

‘Fluwelen kussen’

Geld werd er gemaakt, genoeg om een redelijk leven van te leiden. En dat was precies de crux. Redelijk is niet goed genoeg. Zoals Miranda het benoemde : “je zit op een fluwelen kussen” en daardoor komt er ook geen beweging. Ze legt precies de vinger op de zere plek. Luistert tussen de regels door. Is intuïtief heel sterk maar ook zakelijk door de wol geverfd. Ziet heel goed wat er WEL kan en focust hier op. Deze combinatie is goud waard.

‘Beste versie van mezelf’

“Inmiddels weet ik maar wat goed wat ik kan, wat ik wil en hoe ik dat kan bewerkstelligen. Ik ben dankzij Miranda beter in staat om bewuste keuzes te maken en deze te communiceren naar mijn klanten en collega’s. Wat ik wil – en wat ik niet wil niet en waarom. Door haar begeleiding heb ik eigenlijk nooit meer getwijfeld aan mijn keuzes. Durf ik veel authentieker te zijn en wist wat  bij mij paste en botste naar aanleiding van onze gesprekken. Mijn leven is leuker en succesvoller dan ik ooit had durven dromen”

PowerUp Your business:

Wil jij net als Karin je bedrijf of team naar een volgende stap brengen? En wil je weten hoe Miranda jou hierbij kan helpen? Check hier of plan een kennismaking in.

Gratis

adviesgesprek