Ken je blinde vlekken en laat je bedrijf sneller groeien >>

Blinde vlekken

Wil je betere resultaten, betere teams en iedere dag vlammen? Verzamel dan mensen om je heen die hebben wat jij mist. En ja, dat is wel even een ding. Want deze mensen vinden we van nature een beetje ongemakkelijk en we zouden er niet spontaan mee de kroeg in duiken. Maar wil jij knallen, dan moet je jouw blinde vlekken handen en voeten geven. Letterlijk.

Echt blind

Want als jij focust op je talenten haal je het beste uit jezelf. Maar door je blinde vlekken zie je dingen over het hoofd. Vraag jij je wel eens af waarom je plannetjes altijd hetzelfde eindigen? Waarom je sommige kansen over het hoofd hebt gezien of waarom je een tegenslag niet zag aankomen. Grote kans dat je dit niet kunt. Niets mis mee, maar wel nodig om echt vooruitgang te boeken. 

De schaamte voorbij

Iedereen heeft blinde vlekken. Lang niet iedereen beseft of weet dat. Anderen weten het wel, maar zijn er niet zo mee bezig, omdat ze zichzelf wel redden of het niet hebben van bepaalde talenten best confronterend kan zijn. Maar guess what? Het weten en erkennen van je blinde vlekken maakt je juist veel sterker! 

Hele shebang

Door iemand te vinden die jouw blinde vlekken wel in het talentenspectrum heeft zitten, kun jij je blik verruimen. Van 180 graden naar 360 graden. Full circle, de hele shebang. Pas dan trap je niet meer in oude valkuilen daardoor kun je sneller ontwikkelen.

Vind je blinde vlekken

Op persoonlijk vlak dekt je partner vaak je blinde vlekken af. Maar op zakelijk vlak kiezen mensen meestal voor teamleden die het meest op zichzelf lijken. Gek toch? Aan jou de taak om je blinde vlekken te ontdekken én iemand te vinden die jouw blik kan verruimen. De Clifton Strengths test helpt je daarmee. 

Creepy inzicht

Ik gebruik ‘m bij al mijn klanten en iedere keer is het weer bijzonder en best creepy hoe deze test de persoonlijkheid en het gedrag van mijn klanten inzichtelijk maakt. Wil jij ook vooruit met je business? Ik vertel jou hoe je in elkaar steekt en hoe je stappen maakt. Stuur me een bericht!

Gratis

adviesgesprek