Reflecteren & met dubbele snelheid groeien! | The PowerUp >>

Reflecteren: practice what you preach 

 

The final countdown tot 2023 is begonnen. Ik heb zelf nog 3 werkdagen te gaan. Drukke dagen, dat wel. Maar wat een jaar was dit! 2022 kent weer zoveel hoogtepunten voor mij persoonlijk én business wise. Tijd om te reflecteren!

The PowerUp

Afgelopen jaar mocht ik weer heel veel ondernemingen en hun founders bijstaan in hun groeipad. Van klein tot groot, van individuele coaching tot teamcoaching, van leidend tot leiders en van startup tot volwassen organisaties. De diversiteit was groot, net als de ambities van al mijn klanten. En stuk voor stuk zag ik mijn coachees groeien. In hun eigen tempo óf in een tempo dat soms niet leek bij te benen. Maar groei was er! En daar doen we het voor. 

Met dubbele snelheid groeien

Ja, 2022 was in vele opzichten een bijzonder jaar, met vele hoogte en dieptepunten. En door de drukte neem je niet altijd te tijd om dingen goed te laten bezinken. Ook ik sta niet altijd lang genoeg stil bij verbeteringen of successen. Maar je moet soms rust nemen of een stap terugzetten om daarna met dubbele snelheid door te groeien. En dat is ook precies hoe ik de komende weken  ga invullen.

Rustig reflecteren

In alle rust reflecteren, nieuwe energie en inspiratie opdoen en doelen zetten  voor 2023. Ik geloof dat zo’n start van het jaar je echt vooruit helpt. En dat adviseer ik ook al mijn klanten. Practice what you preach, dat geldt ook voor mij.

 

Heel veel succes met de laatste loodjes van 2022!

Gratis

adviesgesprek