Ondernemerscoach

Ben je zelf alle gaten aan het dichtlopen? En mis je daardoor de focus om je business te optimaliseren? Dan help ik, business coach Miranda Nouwen, je te ontsnappen aan de terreur van de dag en te focussen op je strategie.

Leer beter focussen met hulp van een ondernemerscoach

Veel ondernemers overkomt het wel eens, dat zij de te bereiken doelstellingen uit het oog verliezen. Dit heeft dikwijls te maken met de soort werkzaamheden of de drukte van de werkzaamheden. In plaats dat je taken uitbesteedt en delegeert, blijf je ze zelf uitvoeren. Soms ook omdat het niet anders kan, maar hierdoor is er wel het risico dat je niet meer gefocust bent op de doelstellingen die je graag wilt behalen. Als je de focus kwijt bent, dan raak je ook goed leiderschap kwijt. Dit heb je juist nodig om je onderneming naar het einddoel te loodsen. Een ondernemerscoach leert je weer te focussen.

Heb jij al ondernemer ondernemerscoaching nodig?

Het leven van een ondernemer gaat niet altijd over rozen. Vaak is het een vallen en opstaan en vooral weer doorgaan. Het leven van de ondernemer wordt vooral gekenmerkt door doorzettingsvermogen. Nu is doorzettingsvermogen zeker nodig en onontbeerlijk, maar er zijn nog enkele andere eigenschappen nodig. Focus, kennis van zaken en daadkracht bijvoorbeeld. Als je maar achter de feiten aan blijft hobbelen, dan ga je die resultaten die je voor ogen had niet bereiken. Soms is hiervoor een verandering van je denken en je handelen nodig. Dit is niet gemakkelijk om dit uit jezelf te doen. Miranda van The PowerUp company weet met ondernemerscoaching wat jij nodig hebt om de goede richting uit te gaan.

Wat kun je van Miranda als ondernemers coach van The PowerUp Company verwachten?

Jij wilt met je onderneming verder komen. De vraag is eigenlijk niet wat Miranda als ondernemers coach voor jou kan doen, maar hoe groot jouw bereidheid is om te veranderen om je onderneming in de goede richting te krijgen. Als ondernemers coach geef ik je intensieve ondersteuning en dit een jaar lang, maar jij moet het uiteindelijk wel zelf doen. Dit houdt in dat ik je onverbloemd eerlijke feedback geef over hoe jij je zaken aanpakt. Misschien confronterend om te horen, maar zo help ik je wel om verder te komen waar jij uiteindelijk wilt zijn.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek