Ondernemerscoach

Als ondernemer werk je dag en nacht aan je bedrijf. Je agenda staat bomvol met diensten, producten, markten, klanten, medewerkers, excelletjes, software, en noem maar op. 

Merk jij dat de terreur van de dag al je energie en tijd opslokt? Terwijl je die liever wilt besteden aan strategie, focus én het waarmaken van je torenhoge ambities?

Pak de regie

Als ondernemerscoach help ik ambitieuze ondernemers en leiders die AAN – nee, niet in – hun bedrijf willen werken. Zodat je werk niet bestaat uit brandjes blussen, maar uit leiderschap tonen en impact maken. Want dat je hard werkt, daar twijfelt niemand aan. Dat harde werk omzetten in resultaat, daar draait het om. 

Leer beter focussen

Ondernemen betekent vallen en opstaan en daardoor bezit je een flinke portie doorzettingsvermogen. Maar je kunt je ook in te veel dingen willen vastbijten. In plaats van taken uitbesteden en delegeren, blijf je ze zelf uitvoeren. Soms heb je hierin geen keuze, maar hierdoor loop je het risico de focus op je doelstellingen te verliezen.

Als je de focus kwijt bent, dan raak je ook goed leiderschap kwijt. En dit heb je juist nodig om je onderneming over die eindstreep te trekken. Een ondernemerscoach leert jou weer te focussen.

Wat bied ik jou?

Als ondernemerscoach begeleid ik jou in een intensief 1-op-1-traject. Je krijgt van mij alle kennis, kunde en ervaring die jou verder helpt, maar jij speelt de hoofdrol. Jij moet 100% toe zijn aan groei om ook echt alles uit dit traject te halen. 

Ik ben geen ondernemerscoach die je naar de mond praat. Dit houdt in dat ik je onverbloemd eerlijke feedback geef over hoe jij je zaken aanpakt. Misschien confronterend om te horen, maar zo help ik om verder te komen waar jij naartoe wilt: naar een succesvolle onderneming én een leven vol leven. 

Wil jij meer resultaat behalen in winst, in voldoening én in impact?

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, directeuren en managers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en til jouw bedrijf naar een hoger level.

Gratis

adviesgesprek