Werk jij in de tech of ICT? Wil je meer uit jezelf halen en je beter voelen, zowel op je werk als thuis? Doe de PowerUP en word de turboversie van jezelf.

Door een techneut, voor techneuten

Dé methode voor techneuten, ICT’ers en alle andere whizzkids. Ontwikkeld vanuit 25 jaar ervaring.

Nieuwe blueprint

Jouw leven onder de loep: kom erachter waar jij goed in bent en waar je prioriteiten liggen.

Meer plezier

Voel je beter, haal meer uit jezelf en pak de leiding over jezelf en je carrière terug. Jij bepaalt de koers.

The PowerUp Company

Wil iedereen iets van je op het werk? Word je alle kanten opgeduwd? Dan is dit hét moment om op te staan. Om een leider te zijn. Doe de PowerUP en ga terug naar default: ruim je rotzooi op, leer wat je nu écht belangrijk vindt en groei vanuit die basis.

Miranda Nouwen

mentor van mensen die méér willen

“Steeds weer die impact op iemands leven maken is wat mij motiveert om dit te doen.”

Miranda Nouwen
Vind de training die bij jou past

POWERUP LEIDERSCHAPSTRAININGEN

Maak je kracht van je (verborgen) talenten. Makkelijk geroepen, een stuk moeilijker om in de praktijk te brengen. Met Miranda’s leiderschapstrainingen leer je de turboversie in jezelf te activeren. Daar word je een betere professional én een leuker mens van.

Samen met trainer/coach Miranda ga je terug naar default, om jezelf vanuit de basis weer op te bouwen tot de meest krachtige versie van jezelf. Bekijk de verschillende trainingen die Miranda aanbiedt en kom erachter hoe jij daadwerkelijk vooruit geholpen kan worden.

 • activeer je (verborgen) talenten
 • behaal betere resultaten in minder tijd
 • maak een duurzame ontwikkeling door
 • creëer tijd voor innovatie en maak impact
De power van PowerUP

Zij kregen turbo

 • “Ik dacht mezelf aardig te kennen, maar door Miranda heb ik veel nieuws over mezelf geleerd. Ze liet me zien waar mijn krachten liggen en hoe ik die bewust kan inzetten en combineren. De inzichten en praktische oefeningen zorgden voor een grote sprong in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Blinde vlekken zijn onthuld en vanzelfsprekendheden bleken talenten. Daar heb ik nog steeds elke dag wat aan!”

  Boy Zelle
  Projectmanager en adviseur energietransitie bij Procap
 • “Mijn doel was toetreden tot het innovatieteam van het grote technologiebedrijf waar ik werk. Maar daarvoor moest ik aan politiek gaan doen. Laat mij maar praten over inhoudelijke zaken, maar dwing me niet tot koffieautomaatpraat. Door de PowerUP-methode viel toch het kwartje. Als introverte jongen leerde ik mezelf beter kennen en met hulp van Miranda vond ik de moed om stappen te zetten. En ja hoor, binnen drie maanden zat ik in het team.”

  Rob (33)
 • “Ik wilde dolgraag een traineeship bij Nederlands grootste bierbrouwer. Mezelf goed op de kaart zetten, dat ging hem alleen niet worden. Al van jongs af aan had ik een bloedhekel aan presenteren. Na de online PowerUP-training en met Miranda als mentor kon ik in het eerste gesprek goed uitleggen wie ik ben en wat ik toevoeg. Dat ik daar zo zelfverzekerd zou staan, zag ik niet aankomen. Ik mocht meteen door!”

  Tim (22)
 • “Als teammanager bij een grote aannemer vond ik het frustrerend dat al onze fantastische ideeën in de la belandden. Steeds weer schoot de CEO ze af. Door de PowerUP-methode kwam ik tot het inzicht dat het beter was om een collega, een makkelijke prater, mee te nemen naar de volgende pitch. Met zijn tweeën kregen we het wél voor elkaar om onze CEO te overtuigen en onze ideeën te lanceren.”

  Jan (47)

Laat de wereld weten wie je bent

Het is tijd om op te staan. Jij hebt het in je. Je bent slim en je kunt veel meer dan je zelf denkt. Laat de wereld zien wie je bent en wat je brengt. Heb vertrouwen en word de turboversie van jezelf. 

Gratis adviesgesprek

Wil je meer weten over The PowerUp? In een gratis en vrijblijvend sessie bekijken we samen de mogelijkheden.

Gratis

adviesgesprek