Wanneer is het perfecte moment om een businesscoach in te schakelen?

Tijd voor een businesscoach?

Ondernemers zijn creatief, durven risico’s te nemen en hebben bakken met doorzettingsvermogen. Waar de gemiddelde persoon de handdoek in de ring gooit, knokt een ondernemer nog net even wat langer door om iets te laten slagen. Een bewonderenswaardige eigenschap, maar weet jij wanneer je doorzet of doorslaat?

Doorzetten of doorslaan?

Als ondernemer werk je keihard om jouw bedrijf te laten groeien. En soms betekent dat flink ploeteren, maar de beloning mag er vaak ook zijn. Een goed lopende business waar jij iedere dag blij van wordt, is natuurlijk een fantastisch perspectief. Maar de doorzettingsmedaille kent ook een andere kant, want het weerhoud je om hulp te vragen. Om iemand aan te lijnen die met jou de piketpaaltjes slaat en zorgt dat je gedroomde perspectief ook echt werkelijkheid wordt.

Koers omhoog

In mijn bedrijf kom ik regelmatig in beeld als de onderneming afstevent op een diep dal. En dan is het keihard trekken om de koers weer bergopwaarts te krijgen. Vaak is deze koers nog wel bij te stellen, maar het is zo ontzettend zonde van de moeite en de tijd, die je juist in exponentiële groei wilt steken.

Businesscoach op de lange baan

‘Nog even’, ‘eerst dit’ en ‘als we dit hebben bereikt, dan’… Ondernemers weten vaak dat een businesscoach ze een stap verder kan helpen, alleen het moment waarop iemand zoals ik in beeld komt, wordt vaak op de lange baan geschoven. Maar wanneer is het perfecte moment om een businesscoach in te schakelen?

Tijd voor een businesscoach!

Daar kan ik kort over zijn: NU. Niet gisteren, niet morgen, maar vandaag. Wacht niet tot je tent in de brand staat, want dat is een zware klim naar boven. En een nog grotere impact maken met je onderneming is sneller te realiseren wanneer jouw bedrijf al bergopwaarts gaat. Maar in welke situatie je onderneming ook verkeert, het is niet te laat om businesscoach aan te lijnen.

Regeren is vooruitzien

Regeren is vooruitzien en stilstand is achteruitgang. Als jij als ondernemer denkt zelf de beste te zijn in wat je doet, dan is de kans groot dat je stilstaat, achterover leunt en je concurrenten je in gaan halen. Om te blijven groeien moet je werken. Werken aan jezelf, je onderneming en daarmee je toekomst.

Meer impact

Een businesscoach helpt je onderneming groeien vanuit jouw talenten. Hij of zij helpt je met beide benen op de grond betere keuzes te maken. En die keuzes gaan het verschil maken voor jouw werkplezier, jouw impact en je bedrijfsresultaten.

Dus wil jij meer groei, betere focus, valkuilen vermijden, inspringen op trends, misbaar worden in je bedrijf en je bedrijf voor je laten werken in plaats van andersom of gewoon even sparren met een door de wol geverfde ondernemer?

Maak een gratis kennismakingsafspraak.

#ondernemer #thepowerupcompany #businesscoach #groei #impact #toekomstperspectief #leiderschap #doorzettingsvermogen #eigenbedrijf

Gratis

adviesgesprek