Zakelijke coach

Ben je zelf alle gaten aan het dichtlopen? En mis je daardoor de focus om je business te optimaliseren? Dan help ik, business coach Miranda Nouwen, je te ontsnappen aan de terreur van de dag en te focussen op je strategie.

Het inschakelen van een zakelijke coach komt jou en je bedrijf ten goede

Als ondernemer wordt er van je verwacht dat je zakelijk ingesteld bent. Een zakelijke mentaliteit is ook nodig, anders laat je niet de ratio maar je emoties overheersen. Wanneer je je organisatie op een zakelijk wijze leidt, dan werk je doelgericht en doelmatig. Dit is exact wat iedere ondernemer wil, want hierdoor stel je je doelen en ga je hier recht op af. Er zijn ondernemers die een zakelijke mentaliteit missen of in ieder geval geen zakelijke feeling hebben. Als dit ook voor jou geldt, dan heb je veel baat bij wat ondersteuning en begeleiding van een zakelijke coach.

Hoe helpt zakelijke coaching jou verder?

Natuurlijk hoef je niet altijd de zelfverzekerde zakenman/vrouw te zijn. Natuurlijk, dat is goed voor de reputatie van vooral je onderneming, maar de praktijk is anders. Als jij eenzaam aan de top staat, dan kijk je alleen maar naar beneden. Met andere woorden, zowel links als rechts van je staat er niemand die je zegt als je het even niet goed doet of die je complimenteert met de bereikte resultaten. Ook als succesvol zakenman of vrouw kun je met twijfels zitten. Pak ik het goed aan? Gaan we niet te snel of wat als de doelstellingen niet gehaald worden? Met zakelijke coaching krijg je antwoorden op al je vragen, wordt je zelfverzekerder en sta je een stuk sterker in je schoenen.

The PowerUp Company als zakelijke coach inschakelen

Heb jij als directeur, manager of ondernemer zakelijke ondersteuning nodig? Dan kun je Miranda van The PowerUp Company als jouw persoonlijke zakelijke coach inschakelen. Verwacht van mij een rechtstreekse benadering met heldere vraagstellingen, zodat ik al snel een analyse van je onderneming en jouw handelen hierin kan maken. Ik confronteer je met wat je niet goed doet en wat wel en ik sta je als persoonlijke mentor bij om je doelen te stellen. Een jaar lang mag je op mij rekenen, waarin we toewerken naar het realiseren van je doelstellingen. Wil je meer weten over zakelijke coaching? Neem dan eens contact met mij op voor een gratis adviesgesprek.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek