Zakelijke coach

Sta jij alleen aan het roer en mis je een klankbord? Onderneem jij met zoveel passie en gevoel dat je later wel ziet waar je onderneming heen koerst? Twijfel je aan je bedrijfsdoelstellingen of vind je het überhaupt ingewikkeld om doelgericht te werken? Vind je zakelijk zijn lastig en doe je altijd meer dan klanten van je vragen?

Een zakelijke coach helpt jou bij het ontwikkelen van je zakelijke feeling en zorgt dat je er niet alleen voor staat.

Zakelijke coaching helpt je onderneming

Als ondernemer wordt er van je verwacht dat je zakelijk ingesteld bent. Een zakelijke mentaliteit is ook nodig, anders laat je niet de ratio maar je emoties overheersen. Zakelijk leiden betekent doelgericht en doelmatig werken. En dit is exact wat iedere ondernemer wil: doelen stellen en gaan. 

Maar veel ondernemers vinden dit lastig, omdat ze die zakelijke mentaliteit missen of in ieder geval geen zakelijke feeling hebben. Als dit ook voor jou geldt, dan heb je veel baat bij wat ondersteuning en begeleiding van een zakelijke coach.

Sterker in je schoenen

Soms voelt het alsof je altijd een pasklaar antwoord moet hebben. Natuurlijk hoef je niet altijd de zelfverzekerde zakenman/vrouw te zijn. En als jij alleen aan de top staat, dan is er niemand links of rechts die je zegt als je het even niet goed doet of die je complimenteert met de bereikte resultaten. 

Ook als succesvol zakenman of vrouw kun je met twijfels zitten. Pak ik het goed aan? Gaan we niet te snel of wat als de doelstellingen niet gehaald worden? Met zakelijke coaching krijg je antwoorden op al je vragen, word je zelfverzekerder en sta je een stuk sterker in je schoenen.

Wat doet the PowerUp Company voor jou?

Ik begeleid jou zes maanden lang jaar lang in een intensief 1-op-1-traject, waarin we toewerken naar het realiseren van jouw doelen. Als zakelijke coach vertel ik je wat je goed doet, waar en hoe je winst kunt behalen en sta ik je als persoonlijke mentor bij om je doelen te stellen én waar te maken.

Verwacht van mij een rechtstreekse benadering met heldere vraagstellingen, zodat ik al snel een analyse van je onderneming en jouw handelen hierin kan maken. Snel tot de kern komen, aansluiten op jouw situatie en oplossingen aandragen om direct te verbeteren is waarmee ik jou verder help.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Stel ambitieuze doelen en maak ze waar. Interesse in een vrijblijvende gesprek?

Gratis

adviesgesprek