Zakelijke coach

Sta jij alleen aan het roer en mis je een klankbord? Onderneem jij met zoveel passie en gevoel dat je later wel ziet waar je onderneming heen koerst? Strategie en structuur zijn belangrijk. Een zakelijke coach helpt jou bij het ontwikkelen van je zakelijke feeling en zorgt dat je er niet alleen voor staat.

Zakelijke coaching helpt je onderneming

Als ondernemer wordt er van je verwacht dat je resultaatgericht bent.  Zakelijk leiden betekent doelgericht en doelmatig werken. En dit is exact wat iedere ondernemer wil: doelen stellen en gaan. 

Maar veel ondernemers vinden dit lastig, omdat ze focus missen of keihard werken en onvoldoende structuur en  strategie hebben. Als dit ook voor jou geldt, dan heb je veel baat bij wat ondersteuning en begeleiding van een zakelijke coach.

Yes you can

Soms voelt het alsof je altijd een pasklaar antwoord moet hebben. En als jij alleen aan de top staat, dan is het belangrijk dat er iemand links of rechts van je staat die je aanvult en doet waar jij niet goed in bent. 

Zodat jij kan doe waar je goed in bent en alles waar je niet goed in bent of een hekel aan hebt aan iemand anders overlaat. .Met zakelijke coaching krijg je inzichten, wordt het leuker en is het resultaat, yes you can!

Wat doet the PowerUp Company voor jou?

Ik begeleid jou zes maanden lang jaar lang in een intensief 1-op-1-traject, waarin we toewerken naar het realiseren van jouw doelen. Als zakelijke coach vertel ik je wat je goed doet, waar en hoe je winst kunt behalen en sta ik je als persoonlijke mentor bij om je doelen te stellen én waar te maken.

Verwacht van mij een rechtstreekse benadering met heldere vraagstellingen, zodat ik al snel een analyse van je onderneming en jouw handelen hierin kan maken. Snel tot de kern komen, aansluiten op jouw situatie en oplossingen aandragen om direct te verbeteren is waarmee ik jou verder help.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Stel ambitieuze doelen en maak ze waar. Interesse in een vrijblijvende gesprek?

Gratis

adviesgesprek