Startup coaching

Als ondernemer van het eerste uur werk je door tot in de late uurtjes. Je werkt keihard om je startup succesvol te maken. Eerste successen smaken naar meer, maar hoe zorg je ervoor dat je in deze flow blijft zonder jezelf over de kop te werken? Welke koers vaar je met je onderneming? Hoe organiseer je snelle groei of wat moet je doen als het even niet zo goed loopt?

Waarom een startup coach?

Als een snelgroeiende startup wordt je meestal geleefd door de terreur van de dag. En daardoor blijven belangrijke vragen liggen die je als startende ondernemer bezighouden, maar waar je nauwelijks de tijd voor hebt of simpelweg onvoldoende kunt beantwoorden. Een startup coach helpt je van je zolderkamer naar een solide basis toe te werken, zodat je ook op de lange termijn successen kunt blijven vieren. 

 

Bestaansrecht claimen

Als je volledig gericht bent op de bedrijfsvoering vandaag en niet toewerkt naar je doelstellingen van morgen en volgend jaar, dan weet je dus ook niet of je bedrijf over enkele maanden of over een jaar nog wel bestaat. Met het stellen van doelen kun je als bedrijf groeien, maar dan wel gecontroleerd en met betere garanties voor de toekomst. Bestaansrecht overkomt je niet, dat claim je, maar daar moet je wel actief aan werken.

Wat betekent een startup coach voor jou?

Als startup coach begeleid ik jou één jaar lang intensief om samen een basis neer te zetten die voor jou werkt én groei en impact realiseert op de lange termijn. Als door de wol geverfde ondernemer weet ik waar jij tegenaan loopt en hoe je die hordes soepel kunt nemen. Ik kan je goede adviezen geven, maar je mag van mij ook eerlijke feedback verwachten over wat je goed en fout doet. Het belangrijkste is, dat we je startup klaarmaken voor de toekomst. Samen stellen we doelen en zorgen we ervoor dat jouw keiharde werken groei én meer vrijheid oplevert. 

Wil jij antwoord op al je vragen als startende ondernemer, een stabiele onderneming neerzetten die groeit en tegelijkertijd minder late uurtjes maken omdat het niet nodig is? 

 

 

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan constante groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je de wereld wil verbeteren of een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, ceo’s, cto’s, directeuren en  managers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en stel de toekomst van jouw startup veilig. 

Gratis

adviesgesprek