Scaling Up – Het mentor groei programma voor founders

Een scale up groeit 20% in omzet OF 20% in aantal werknemers groeit EN heeft minimaal 10 werknemers. 96% van alle ondernemingen heeft minder dan 8 werknemers en slechts 4% van alle bedrijven heeft een mentor. 

Realiseer je dat 66% van groeiende scale-ups automatisch kleiner wordt, kapitaal verbrand en geen succesvolle groei heeft. 

Wil jij de transformatie maken naar een succesvolle scaling up en het anders doen. Wil jij een werkbare structuur voor groei? Wil jij de juiste keuzes te maken, focus houden en prioriteiten te stellen. We got your back!  Zodat jij stap voor stap groeit en grip houdt? Scaling up voor founder is een speciaal en op maat programma. Stop alleen voor al die uitdagingen en werk samen met ons.

De transformatie

Als ondernemer kun je flink in de spagaat zitten, tussen strategie en operatie. De chaos van een startup  slurpt energie. Het maken van keuzes en prioriteiten is lastig. Continu vernieuwen ,wendbaar zijn en zoeken naar de juiste product markt fit.  

Een scale-up vraagt om meer structuur, een andere strategie m.b.t. je mensen en focus, zodat je een toekomstbestendige organisatie kunt neerzetten. Dat vraagt veel van je onderneming, maar ook van jezelf. Want vanuit een werkoverleg bij de koffieautomaat, maak je een transitie door naar een nieuwe standaard waarin vrijheid, verantwoordelijkheid, verbinding en vertrouwen een nieuwe definitie krijgen. 

Het is dus niet alleen de organisatie die een level up moet, ook jij als ondernemer en je medewerkers moeten een level up. Passen je medewerkers van het eerste uur nog wel bij deze fase? En zo’n transformatie vraagt veel energie, vertrouwen  én durven loslaten.

The PowerUp scaling up mentor programma

De transformatie van start-up naar scale-up is maatwerk. Je kunt net zo lang googelen tot je een ons weegt, maar internet gaat je niet verder helpen in je transformatie van start-up naar scale-up. Iedere onderneming is uniek en daarom vraagt ieder scaling-up-traject maatwerk. Vanuit mijn jarenlange ervaring met succesvolle scale-ups, uitbreidingen en overnames weet ik welke uitdagingen iedere fase met zich meebrengt. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik andere ondernemers mag helpen bij deze fantastische, maar pittige periodes. Samen staan we sterk en zorgen we voor die snelle groei. Is jouw bedrijf ook toe aan de level up? Met scaling up coaching en mentoring realiseren we samen dat next level. 

Wat betekent scaling-up voor jou?

Scaling up vraagt hele andere dingen van je als ondernemer dan opstarten. Wij leren je hoe je focus aanbrengt, ontdek je hoe je als leider anders in je eigen bedrijf werkt en veel meer AAN je bedrijf gaat werken, dan IN je bedrijf. En begeleiden je met de strategie, het structureren van je onderneming , het bouwen van geweldige teams zodat het wendbaar blijft en meer impact of geld maakt. 

Daarnaast begeleiden we jou in je transitie als founder en ondernemer van het eerste uur naar doorgewinterde CEO en maakt je MT een enorme stap. Je krijgt duidelijke vragen en eerlijke, directe en opbouwende feedback over jouw manier van leidinggeven en ondernemer zijn. En begeleiden we jou in het realiseren van je doelstellingen.

Wat kun je verwachten

Samen werken we aan de groei van je bedrijf. Met de focus op resultaat. We helpen je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Structuur aan te brengen
  • Een top team om je heen te bouwen
  • Tijd te creëren om continue aan de strategie te werken
  • Waardevolle adviezen te geven
  • Leiding te geven op een manier die bij je past
  • De juiste mensen te vinden en houden
  • De uitvoering en operatie rustig te houden.

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 70 aanbevelingen van founders die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

——–

Je hebt veel voor ons en mijn ontwikkeling betekend.

Melle de Waal
Mede oprichter Modulari
 
———–

Ik heb het traject persoonlijk als zeer waardevol ervaren, met een vernieuwd en praktisch stappenplan als resultaat. Een aanrader.

———

Miranda is echt de beste als je niet bang bent voor een eerlijke mening, duidelijke feedback en concrete plannen en acties. De combinatie van het gebruik van ratio en intuïtie weet zij bijzonder goed toe te passen. En het resultaat +52% omzetgroei!

Marieke van Gent 

It Efficiency BV

 

Zijn wij een match?

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en kies voor ons als scale-up begeleiding.

Gratis

adviesgesprek