Scale up your business

Ben je zelf alle gaten aan het dichtlopen? En mis je daardoor de focus om je business te optimaliseren? Dan help ik, ondernemers en business coach Miranda Nouwen, je te ontsnappen aan de terreur van de dag en te focussen op groei.

Een verantwoorde groei bereiken met hulp van een startup coach

Hoewel er diverse definities bestaan van wat een startup is, gaat het doorgaans om een nieuw of vernieuwend idee rondom een product of dienst. Dit wordt snel en schaalbaar in markt gezet. Voor de meeste startups geldt, dat het product of de dienst door middel van nieuwe technologie is ontwikkeld. Als je vernieuwend bezig bent en investeerders geloven in jou, dan is het mogelijk om als startup zeer snel te groeien. Dikwijls gaat gaat het om jonge nog onervaren ondernemers. Ben jij de eigenaar van een snel groeiende startup? Als jij je laat begeleiden door een ervaren coach, dan zul je hier zeer veel baat bij hebben.

Wordt met startup coaching in korte tijd een echte top ondernemer

Het is natuurlijk mooi dat je startup als een razende groeit. Dit houdt ook in dat jij razend druk bent. Maar besef je wel dat jij de eigenaar van je startup bent en jij je niet alleen met uitvoerende werkzaamheden bezig moet houden en bij de waan van de dag moet leven? Als jij je startup levensvatbaar wilt houden, is een lange termijn strategie nodig. Stel hierbij gerust keiharde doelen, desnoods een bepaalt kapitaal dat je binnen een bepaalde periode wilt vergaren. Met startup coaching leer je doelen te stellen en hoe jij je kunt focussen op die doelen, zonder je af te laten leiden door randzaken.

The PowerUp Company als jouw startup coach inschakelen

Heb jij behoefte hebt aan meer focus? Wil jij je minder bezig houden met de waan van de dag en wil je daadwerkelijk over een jaar ergens staan met je startup? Dan moet je Miranda van The PowerUp Company als jouw startup coach inschakelen. Mij mag je alles vragen, want ik heb jarenlang ervaring opgedaan als directeur en ondernemer. Daarnaast zul je van mij duidelijke vragen krijgen en confronterende en opbouwende feedback over jouw manier van ondernemer zijn. We gaan doelen stellen en ik houd je aan deze doelstellingen. Zo maken wij van jou een doorgewinterde ondernemer die zijn startup levensvatbaar maakt voor de toekomst.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek