Scale-up your business

Groeit jouw business razendsnel, maar groeit het nu uit zijn voegen? Vind jij het lastig om naast ondernemer ook manager te zijn? Zit er meer in je bedrijf dan je er nu uit kunt halen? Word jij opgeslokt door de waan van de dag en kom je daardoor niet aan je strategie toe? 

Vragen waarmee jij als ondernemer van een snelgroeiend bedrijf mee kunt worstelen. Maar worstel niet te lang, want een coach kan jou helpen hierin snel stappen te zetten.

Wil jij weten hoe? 

Wanneer scale-up?

Het is natuurlijk mooi dat je startup als een razende groeit. Dit houdt ook in dat jij razend druk bent. Maar besef je wel dat jij als eigenaar niet alleen met uitvoerende werkzaamheden bezig moet houden en bij de waan van de dag moet leven? Als jij je onderneming next level wil krijgen, is een langetermijn strategie en structuur nodig. Stel hierbij gerust keiharde doelen. Welke investeringen heb je nodig of hoe ga je internationaliseren? 

Voor het opschalen van je business heb je een topteam nodig dat jou aanvult. Als coach leer ik je hoe je dit voor elkaar krijgt, hoe je doelen stelt en hoe je focus houdt op die doelen zonder je af te laten leiden door randzaken. 

Vraagstukken scale-up

Opschalen betekent groeien op meerdere vlakken en daardoor loop je als ondernemer tegen heel veel verschillende dingen aan. Enkele vraagstukken die aan bod kunnen komen tijdens jouw scale-up traject zijn:

 • Je bent meer ondernemer dan manager, maar door de groei van je bedrijf verschuift je rol. Hoe ga je hiermee om?
 • Internationale kansen liggen voor het oprapen, maar je hebt te veel verplichtingen in Nederland. Hoe los je dit op? 
 • Er zit meer in je bedrijf dan je eruit haalt, maar het lukt je niet. Hoe doe je dit? 
 • Hoe ga je om met nieuwe, in jouw optiek kansrijke, ideeën die ook behoorlijk wat risico’s met zich meebrengen? 
 • Je wilt betere prioriteren en je visie aanscherpen, maar hoe? 
 • Hoe meer je onderneming groeit, hoe meer je vaart op cijfers. Maar deze liggen niet in lijn met je intuïtie. Wat is belangrijker? 

Wat betekent coaching door mij voor jou?

Heb jij behoefte hebt aan meer focus? Aan een plan de campagne waarmee jij én jouw business groeien. Als directeur en ondernemer sta ik je bij met raad en daad om jouw onderneming naar een hoger plan te trekken. Vanuit mijn ervaring weet ik waar de angels zitten en hoe je die eruit haalt. 

In een intensief traject gaan we beiden all in, waarbij ik jouw stok achter de deur ben en je van mij soms confronterende en opbouwende feedback ontvangt over jouw manier van ondernemer zijn. We stellen samen doelen en ik houd je aan deze doelstellingen. Jij committeert je aan het behalen van je doelen en het opvolgen van concrete adviezen. Zo maken wij van jou een doorgewinterde ondernemer die zijn business levensvatbaar maakt voor de toekomst.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
 • Focus aan te brengen
 • Groei AAN je bedrijf
 • Je effectiviteit te verhogen
 • Nieuwe perspectieven te ontdekken
 • Te werken aan je team
 • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, CEO’s CTO’s  en managers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en voel die klik tussen ons.

Gratis

adviesgesprek