Start- en scale up coaching

Ben je zelf alle gaten aan het dichtlopen? En mis je daardoor de focus om je business of organisatie naar de volgende stap te brengen? Dan helpen wij je te ontsnappen aan de terreur van de dag, te focussen op de ontwikkeling als leider, van je business en je bedrijf.

Een groei bereiken met hulp van een scale up coach

Hoewel er diverse definities bestaan van wat een start-up, gaat het doorgaans om een nieuw of vernieuwend idee rondom een product of dienst. Deze innovatie wordt snel en schaalbaar in markt gezet. Voor de meeste start-ups en scale-ups geldt, dat het product of de dienst door middel van nieuwe technologie is ontwikkeld.

Ons specialisme zit in innovatieve jonge en relatief onervaren ondernemers. Vaak ontwikkelen ze een prachtig product of dienst. Zodra de onderneming begint te groeien vraagt je onderneming iets anders van je dan als ondernemer met je voeten in de klei staan. Inspiratie, motivatie, structuur, aansturen van mensen. Zaken die  helpen en waar jij en je bedrijf mee kunnen doorgroeien.

Ben jij de eigenaar van een snel groeiende startup en bereik je de fase van een scale up? Haal op tijd hulp. Als jij je laat begeleiden, dan zul je  en de groei van je bedrijf er zeer veel baat bij hebben.

Groei als ondernemer

Het is natuurlijk mooi dat je een product of dienst hebt bedacht en je startup als een razende groeit. Dit houdt ook in dat jij razend druk bent.

Maar besef je wel dat jij de leider van je bedrijf bent en jij je niet alleen met gaten dichtlopen bezig moet houden.

Als jij met je je startup de groei wil doorzetten, is structuur en focus nodig. Een andere manier van leiderschap. Of je nu een nieuwe dienst wil ontwikkelen, wil gaan voor internationalisering of een bepaalt kapitaal dat je binnen een bepaalde periode wilt vergaren om je groei te financieren, het kan allemaal.

Met startup en scale up coaching leer je doelen te stellen en hoe jij je kunt focussen op die doelen, zoals het bouwen van top teams, het organiseren en structuren van je bedrijf zodat het wendbaar blijft en meer impact maakt. En je minder te laten leiden door randzaken.

Start en scale up coach

Heb jij behoefte hebt aan meer focus? Wil jij je minder bezig houden met de waan van de dag en wil je daadwerkelijk over een jaar ergens staan met je startup/scale up? Dan moet je Miranda Nouwen van The PowerUp Company als jouw startup en scale up coach inschakelen. Zij heeft een bedrijf van 1 naar 450 medewerkers uitgebouwd en weet door welke fases een bedrijf gaat.

“Mij mag je alles vragen, want ik heb jarenlang ervaring opgedaan als directeur en ondernemer. Daarnaast zul je van mij duidelijke vragen krijgen en eerlijke, directe en opbouwende feedback over jouw manier van ondernemer zijn. We gaan doelen stellen en samen zij aan zij werken aan deze doelstellingen. Zo maken wij van jou een doorgewinterde ondernemer die zijn startup en scale-up naar de volgende fase brengt. 

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus op de groei te ontwikkelen
  • Structuur te brengen
  • Groei te versnellen
  • Top teams samen te stellen
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives en managers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij en onderneming NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Gratis

adviesgesprek