Scale up coach

Jouw startup heeft zich de afgelopen jaren bewezen en is klaar voor een Power Up. Maar hoe schaal je dit bewezen verdienmodel op? Het opschalen van nieuwe groeipaden is risicovol. Het kost tijd, geld en energie. Hoe combineer je strategie en operatie. Hoe richt ik mijn bedrijf in voor duurzame en constante groei. Hoe kom je aan tijd en personeel voor die groei en om het concept uit te bouwen? Hoe zet je leerpunten om in verbeterkrachten. 

Hoe haal je het maximale uit vandaag om te kunnen investeren in morgen? Stuk voor stuk uitdagingen waarmee een scale-up coach richting helpt geven.

Wil jij ook het maximale halen uit vandaag en investeren in morgen?

De transformatie

Als ambitieuze ondernemers moet je nu gaan opschalen, nieuwe structuren en afdelingen vormgeven om focus aan te brengen en snel groei te realiseren. Keuzes en balans tussen operatie en strategie zijn cruciaal om je business op te schalen. En dat is vergt niet alleen heel veel tijd en energie, maar ook een andere houding. Want vanuit vrijheid blijheid en werken wanneer en hoe je wilt, moet je maak je een transitie door naar een nieuwe standaard waarin vrijheid, verantwoordelijkheid, verbinding en vertrouwen een nieuwe definitie krijgen. 

Het is dus niet alleen de organisatie die een level up moet, ook jij als ondernemer en je medewerkers van het eerste uur moeten een level up. En zo’n transformatie vraagt veel energie én loslaten.

De scale-up coach met power

Als ondernemende bèta heb ik een zwak voor ambitieuze tech-ondernemers die hun fantastische dienst of product een level up willen brengen. Vanuit mijn jarenlange ervaring met scale-ups, uitbreidingen en overnames weet ik welke uitdagingen iedere fase met zich meebrengt. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik andere ondernemers mag helpen bij deze fantastische, maar pittige periodes. Samen staan we sterk en zorgen we voor die snelle groei. Is jouw bedrijf ook toe aan de level up? Ik help je graag als scale-up coach.

Wat betekent een scale-up coach voor jou?

Opstarten vraagt iets anders dan schalen. Met scale-up coaching leer je doelen te stellen en hoe jij je kunt focussen op die doelen, zoals het bouwen van topteams en het organiseren en structureren van je bedrijf zodat het wendbaar blijft en meer impact of geld maakt. 

Door je gedachten te ordenen en te leren handelen vanuit verschillende perspectieven, kom je tot verfrissende ideeën en nieuwe invalshoeken komen. Daarnaast krijg je van mij duidelijke vragen en eerlijke, directe en opbouwende feedback over jouw manier van ondernemer zijn. We gaan doelen stellen en samen zij aan zij werken aan deze doelstellingen. Zo maken wij van jou een doorgewinterde ondernemer die zijn onderneming naar de volgende fase brengt.

Wel resultaat kun je verwachten

Scale Up coaching heeft als doel jouw als ondernemer of manager te ondersteunen bij het invullen van je leiderschapsrol en koers van je organisatie of team. Dit doen we door te stimuleren, adviseren en kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen en andere invalshoeken en ervaringen te delen. Vanuit een ondernemers en persoonlijke perspectief.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren van een ScaleUp coaching traject is de relatie tussen de coach en coachee. Ben jij nuchter, ambitieus en houd je van scoren? Dan zijn we ongetwijfeld een match. Stuur mij direct een bericht.

  • Focus op de groei te ontwikkelen
  • Structuur te brengen
  • Groei te versnellen
  • Top teams samen te stellen
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives en managers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij en onderneming NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en start met opschalen. 

Gratis

adviesgesprek