Scale-up begeleiding

De transformatie van start-up naar scale-up is pittig. Want hoe schaal je jouw bewezen verdienmodel op? Hoe creeër je een werkbare structuur voor groei? Hoe kom je aan investeerders? En hoe houd je als ondernemer van het eerste uur die positieve mindset in de transitie van hip and happening naar ‘keurslijf’? Met scale-up begeleiding sta je niet alleen voor al die uitdagingen.

De transformatie

Door zelf snel stappen te willen maken, maar je team ook de ruimte te geven om bij te dragen aan de transformatie kun je als ondernemer flink in de spagaat zitten. Bovendien moet je nu opeens hele andere dingen gaan organiseren dan ‘gewoon’ meters maken met je groei. Een scale-up vraagt om meer structuur en meer focus, zodat je een toekomstbestendige business kunt neerzetten. Dat kan best ‘saai’ zijn en veel energie slurpen, zeker als je gewend bent aan continu vernieuwen en de wendbaarheid van een start-up. Dat vraagt iets van je onderneming, maar ook van jezelf. Want vanuit hip and happening, maak je een transitie door naar een nieuwe standaard waarin vrijheid, verantwoordelijkheid, verbinding en vertrouwen een nieuwe definitie krijgen. 

Het is dus niet alleen de organisatie die een level up moet, ook jij als ondernemer en je medewerkers van het eerste uur moeten een level up. En zo’n transformatie vraagt veel energie én loslaten.

The PowerUp scale-up begeleiding

De transformatie van start-up naar scale-up is maatwerk. Je kunt net zo lang googelen tot je een ons weegt, maar internet gaat je niet verder helpen in je transformatie van start-up naar scale-up. Iedere onderneming is uniek en daarom vraagt ieder scale-up-traject maatwerk. Vanuit mijn jarenlange ervaring met scale-ups, uitbreidingen en overnames weet ik welke uitdagingen iedere fase met zich meebrengt. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik andere ondernemers mag helpen bij deze fantastische, maar pittige periodes. Samen staan we sterk en zorgen we voor die snelle groei. Is jouw bedrijf ook toe aan de level up? Met scale-up begeleiding realiseren we samen dat next level. 

Wat betekent scale-up begeleiding voor jou?

Opstarten vraagt iets anders dan schalen. Met scale up begeleiding leer ik je hoe je focus aanbrengt, ontdek je de tricks of the trades en begeleid ik je in het structureren van je onderneming zodat het wendbaar blijft en meer impact of geld maakt. 

Daarnaast begeleid ik jou in je transitie als ondernemer van het eerste uur naar doorgewinterde CEO. Je krijgt van mij duidelijke vragen en eerlijke, directe en opbouwende feedback over jouw manier van ondernemer zijn. En ik begeleid jou in het realiseren van je persoonlijke doelstellingen.

Wat kun je verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Een top team om je heen te bouwen
  • Groei te creëren
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en maak die weloverwogen keuze.

Gratis

adviesgesprek