Ondernemers mentor

Ben je zelf alle gaten aan het dichtlopen? En mis je daardoor de focus om je business te optimaliseren? Dan help ik, business coach Miranda Nouwen, je te ontsnappen aan de terreur van de dag en te focussen op je strategie.

Een startup mentor helpt je onderneming vooruit

Startups schieten als paddenstoelen uit de grond. Het gaat bij een startup veelal om jonge en onervaren ondernemers, die hun startup bouwen rondom een innovatief product of dienst. Dit kan succesvol zijn, waardoor een startup snel groeit. Een snelle groei is mooi, maar brengt ook allerlei problemen aan het licht. Vooral als je als een onervaren ondernemer bent. Hoe ga jij om met tegenslagen, als het even niet zo goed loopt? Hoe organiseer je de snelle groei van je nieuwe onderneming? Belangrijke vragen die je als starter misschien niet of onvoldoende weet te beantwoorden. Schakel daarom een startup mentor in, zodat je de juiste begeleiding krijgt.

Waarom voor je startup een mentor inschakelen?

Als een snelgroeiende startup heb je vaak nauwelijks tijd om je bezig te houden met een lange termijnvisie voor je onderneming. Als je dit niet hebt, dan loopt het bestaansrecht van je onderneming gevaar. Als je alleen maar gericht bent op de bedrijfsvoering op dit moment en niet toewerkt naar je doelstellingen op de lange termijn, dan weet je dus ook niet of je bedrijf over enkele maanden of over een jaar nog wel bestaat. Met het stellen van doelen kun je als bedrijf ook groeien, maar dan wel gecontroleerd en met betere garanties voor de toekomst. Daarom is een startup mentor inschakelen cruciaal voor jou en je startup. De startup mentor helpt je bij het stellen van je doelen en houdt jou hier ook aan.

The PowerUp Company inschakelen als startup mentor

Wil jij The PowerUp Company inschakelen als jouw startup mentor? Dan krijg je te maken met Miranda. Zelf heb ik al ruim 25 jaar ervaring als ondernemer en directeur en ken ik de hoogtepunten, maar ook de diepe dalen waar je als ondernemer doorheen kunt gaan. Kortom, als startup mentor heb ik jou veel te bieden. Ik kan je goede adviezen geven, maar je mag van mij ook eerlijke feedback verwachten over wat je goed en fout doet. Het belangrijkste is, dat we je startup klaarmaken voor de toekomst. Samen stellen wij een strategie op en gaan we een jaar lang intensief samenwerken om je doelstellingen te behalen.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek