Ondernemers mentor

Je bent al een tijdje ondernemer, maar je voelt dat je bedrijf meer kan zijn dan het nu is. Wat kan dat dan zijn en welke richting moet je op gaan? Of misschien loop je nu het vuur uit je sloffen en lukt het je niet doelgericht te werken. 

En terwijl je nu keihard in je bedrijf werkt kun je geen tijd vinden om bezig te zijn met strategieën, ambities en nieuwe ontwikkelingen. Dingen waar je juist ondernemer voor bent geworden.

Wil jij weer plezier krijgen in je ondernemerschap door niet meer in, maar AAN je bedrijf te werken? 

Waarom een ondernemers mentor?

Om te groeien moet je investeren. In je bedrijf, maar ook in jezelf. Als ondernemer ben je vaak dag en nacht bezig met je bedrijf, maar vergeet niet dat jij de drijvende kracht bent achter het succes van je bedrijf. Investeren in jezelf is daarom net zo, en misschien nog wel belangrijker. Want als jij stappen maakt, dan groeit je bedrijf met je mee. 

Maar waar haal je de tijd vandaan stil te staan waar je naartoe wilt en waarom iets belangrijk voor je is? Als ondernemers mentor help ik jou hierin orde op zaken te stellen. Zodat je op termijn kunt werken aan je bedrijf, waarmee niet alleen je bedrijf, maar jij enorme stappen gaat maken.

Groei op alle fronten

Ik sta je bij met raad en daad zodat jij meer rust in je hoofd, meer ruimte in je agenda én meer resultaat en impact met je bedrijf gaat realiseren. Dat bereik je niet door halfslachtig adviezen op te volgen, of een online cursus timemanagement, maar door echt te werken aan jezelf. 

Wie moet jij zijn om meer resultaat te creëren? En hoe laat jij je bedrijf groeien zonder daar zelf 100 uur per week tijd en energie in te stoppen?

Wat betekent een ondernemers mentor voor jou?

Ik help jou het beste uit jezelf te halen. In een half uurtje intake weet ik precies wat jij nodig hebt, maar om dat te bereiken bied ik een intensief 1-op-1 traject, waarin ik jou persoonlijk begeleid. Iedere ondernemer en onderneming is uniek en daarom geloof ik niet in vaste quick-fix-oplossingen.

Jij krijgt van mij 100% kennis, kunde en ervaring die jij nodig hebt. Maar we kunnen alleen het beste uit jou halen als je 100% commitment toont. En dat is wat ik van jou verwacht. 

Ben jij klaar voor een level up? En ben jij klaar voor eerlijke feedback waar je echt iets mee kunt?

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met mij aan, zodat we samen het verschil maken. 

Gratis

adviesgesprek