Management coach

Als manager moet je kunnen leiden, coachen én managen. Die veelzijdigheid maakt jouw functie ontzettend leuk! Maar als schaap met vijf poten ben jij de go-to person voor organisatorische taken, advies en een luisterend oor en dat vraagt óók veel van je.

Hoe vul je al die rollen in? Hoe ben jij er voor iedereen die iets van je wil, en blijf je jezelf tegelijkertijd ontwikkelen? Of hoe blijf je überhaupt jezelf? Hoe houd je dit vol? Een management coach helpt jou deze rol in te vullen, zodat jij kan doen wat nodig is voor je functie en ondertussen jezelf niet verliest.

Waarom een management coach?

Je wilt als manager bereikbaar zijn voor je teamleden, maar ook grip houden op je agenda. Doen wat in aan jouw takenpakket toe behoort en niet voor ieder wissewasje of brandje worden overvallen. Hoe zorg je ervoor dat jij jouw organisatie kunt leiden, medewerkers met passie coacht en de boel draaiende houdt zonder dat jij daar continu bovenop hoeft te zitten? 

Door dicht bij jezelf te blijven en te leiden vanuit wie jij bent! Als management coach help ik jou om die authentieke leider in jezelf naar boven te halen, zodat je zelfverzekerd, duidelijk en inspirerend leiderschap kunt laten zien. Bovendien leer ik jou de kneepjes van het coachingsvak. 

Energiek managen

Een team of afdeling managen vraagt bepaalde skills, maar het vraagt ook iets vanuit jou als persoon. Om energiek te kunnen managen moet je volledig jezelf kunnen zijn in je rol. Dat is niet alleen nodig om alle ballen in de lucht te houden en om te voorkomen dat je volledig leegloopt op je rol, maar ook zodat jij én je omgeving weet waar jij voor staat. 

Balans tussen ratio en intuïtie, balans in jouw takenpakket en balans tussen jouw functie en je persoonlijke ontwikkelplan is nodig om energiek te managen. Daarom kijken we zowel naar je ambities op professioneel en persoonlijk vlak en hoe jij die kunt waarmaken op een manier die bij jou past. 

Wat betekent management coaching voor jou?

Als management coach begeleid ik jou zes maanden lang in een intensief 1-op-1-traject, waarin we toewerken naar de perfecte invulling van jouw managementfunctie en je persoonlijke ambities. Van mij ontvang je feedback, en daarbij neem ik geen blad voor de mond. Dat is niet altijd even fijn om te horen, maar nodig om jou te laten groeien. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak leer je balans aan te brengen, zodat je energiek kunt managen, coachen en leiden. 

Wat kun je verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Een top team om je heen te bouwen
  • Groei te creëren
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en maak die weloverwogen keuze.

Gratis

adviesgesprek