Management coach

Ben je zelf alle gaten aan het dichtlopen? En mis je daardoor de focus om je business te optimaliseren? Dan help ik, business coach Miranda Nouwen, je te ontsnappen aan de terreur van de dag en te focussen op je strategie.

Wordt met begeleiding van een management coach een betere manager

Als manager kom je in aanraking met soms specifieke vraagstukken. Dit kan gaan om vraagstukken rondom de bedrijfsvoering of het maken van bepaalde keuze voor de toekomst van je bedrijf, maar ook rondom personeelszaken. Als manager ben je ook werkgever en moet je inspirerende rol vervullen voor je medewerkers. Je kunt manager zien als een baan, maar een goede manager ben je gewoon. Manager zijn hangt vooral af van hoe jij als persoon bent en hoe jij je hebt ontwikkeld. Als jij toch nog twijfels hebt over je leiderschapskwaliteiten, schakel dan een management coach in.

Waarom is management coaching zo belangrijk?

De mensen die functioneren op managementniveau, zijn de ruggengraat van een onderneming. Althans, als zij goed functioneren. Functioneer je niet of onvoldoende als manager, dan kun je zelfs een storende factor worden. Als jij een managersfunctie bekleedt, dan ben je pas echt een goede manager als je ook naar je eigen functioneren durft te kijken. Doe je dit nog steeds met dezelfde passie als toen je als manager begon? Krijg je het personeel met je mee, sta jij naast hen als een coachende manager en lukt het om met je team je doelstellingen te behalen? Als jij nog de nodige twijfels of vragen hebt over je functioneren, dan kun je veel hebben aan management coaching.

The PowerUp Company als jouw management coach inschakelen

Wil jij Miranda van The PowerUp Company als jouw management coach inschakelen? Bereid je dan voor op een intensieve en persoonlijke begeleiding door iemand die gepokt en gemazeld is als manager en ondernemer. Mij vertel je niets nieuws over leiderschap, dus je kunt je bij mij niet verstoppen. Als je daadwerkelijk een betere manager wilt worden, dan moet je tegen mijn feedback kunnen, of dit nu goede of slecht feedback is. Mijn programma bestaat uit 12 maanden intensieve begeleiding. Na dit traject heb je een schat aan nieuwe informatie tot je genomen en ben je eindelijk de manager die je altijd al had willen zijn.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek