Leiderschapscoach

Je hebt 237 ongelezen emails, iedereen wil iets van je en jij werkt je rot en probeert de leider te zijn die staat voor wie zij/hij is. Maar dat valt niet mee! Hoe creëer je overzicht, vind je tijd en maak je de juiste keuzes? 

Stop met rennen. Wordt een leider die zich bewust is van zijn sterke en zwakke punten en anderen meeneemt vanuit verbinding met zichzelf. Mensen willen leiders die oprecht, transparant en inspirerend zijn en maar alles voor iedereen goed doen is niet haalbaar. 

Soms heb je net een zetje nodig. Leiderschapscoaching helpt!

Waarom een leiderschapscoach?

Heb je niet de tijd voor goed leiderschap, omdat je zelf alle gaten aan het dichtlopen bent? 

Als leiderschapscoach help ik jou om overzicht te creëren en het beste in jezelf naar boven te halen, zodat:

  • Jij zelfverzekerd en leidt vanuit wie jij bent, 
  • Jouw team weet waar jij voor staat en wat ze aan jou hebben
  • Jullie samen gemotiveerd zijn om invulling te geven aan jouw torenhoge ambities. 

Leiderschapscoaching om een inspirerende leider te zijn

Sterk leiderschap wordt niet langer gedefinieerd door hoeveel macht en personeel je onder je hebt. In Nederland BV wordt dat niet meer gewaardeerd. Veel belangrijker is het, dat jij als leider mensen weet te te verbinden. En dat bereik door zelfbewust en oprecht te leiden. 

Heb jij het vermogen te verbinden zonder je verstand opzij te zetten. Succesvolle leiders geven sturing aan een organisatie terwijl zij naast hun team kunnen staan. Waar sta jij als leider? Kun jij ook als coach resultaatgericht zijn en naast je mensen staan? Als leiderschapscoach help ik je die stap te maken. 

Leidschapscoaching om te leiden vanuit wie je bent

Authentiek word je niet, dat ben je. Maar… als jij niet authentiek kunt zijn in je leiderschapsfunctie, dan zit jij niet op de juiste plek of misschien houdt iets je tegen om jezelf echt bloot te durven geven. Soms heb je net een zetje nodig om authentiek te durven zijn. Wat dat betreft is authentiek leiderschap te ontwikkelen. 

Als leiderschapscoach begeleid en ondersteun ik jou in het ontdekken en ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten. Hoe zit je in je vel en wat belemmert jou in jouw voorkomen als inspirerend leider? Samen gaan we aan de slag om van jou een inspirerende en coachende leider te maken.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, CEO’s, CTO’s, directeuren en managers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Wil jij ook zelfverzekerd leiden vanuit wie jij bent?

Stuur mij geheel vrijblijvend een berichtje!

Zijn wij een match?

Vraag direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en word de leider die je wilt zijn. 

Gratis

adviesgesprek