Keynote speaker

intensief 6 maanden programma

Een keynote speaker inspireert. En dat kan alleen als je spreker écht weet waar het over gaat en het publiek weet te prikkelen. Iemand met een boodschap. Mijn boodschap? Zonder authentiek leiderschap geen groei en impact.

Keynote speakers en zelf gebombardeerde experts op het poppen op als paddenstoelen in de herfst. Maar 10 boeken lezen en het roer omgooien maakt je geen leider en zorgt er niet voor dat er groei gerealiseerd wordt. En als het puntje bij het paaltje komt, is er eigenlijk niets authentieks aan…

Wat is dat dan wel? Wanneer ben je een authentieke leider? Welke impact heeft authentiek leiderschap op je team, op de organisatie en op de uitdagingen van morgen? Morgen verder zijn dan vandaag, maar op onderscheidende, écht authentieke wijze. 

Dat heb ik nooit anders gedaan. Ik ben te allen tijde trouw aan mijn eigen persoonlijkheid. Ik ben anders en weet op eigen wijze jouw publiek te inspireren, betekenisvolle informatie mee te geven, maar bovenal aan te zetten tot actie.

Laat je inspireren en zet vandaag de stap naar morgen. 

Hier spreek ik over

  • Vrouwen in een mannenwereld
  • Authentiek zijn en blijven 
  • Nieuw leiderschap is niet nieuw
  • Waarom meer diversiteit in organisaties en teams
  • Meer innovatie om impact te maken
  • We hebben game changers nodig

Waar ik vandaan kom

Ik ben Miranda Nouwen en heb jarenlange ervaring met snelgroeiende ondernemingen in de TECH en ICT. Met succes, want voor minder dan zes nullen per jaar deed ik het niet. Steeds weer als eerste vrouw in de boardroom, ontdekte ik wat het onbedoelde effect was van mijn aanwezigheid. In 2000 was diversiteit geen onderwerp. 

In de keynote deel ik de lessons learned. 

Maar ik kende ook crisissen, een scheiding met een baby en een net opgestart bedrijf, ben als alleenstaande moeder heel ernstig ziek geweest, moest pittige reorganisaties leiden en liep tegen mijn eigen beperkingen en die van mijn teams aan. Gelukkig weet ik nu veel meer over dit onderwerp.  Als professional, maar ook als partner en moeder. 

Een keynote vol inspiratie, over authentiek leiderschap, over diversiteit , over innovatie. 

Wil jij je laten inspireren met een keynote?

Neem contact met me op!

Gratis

adviesgesprek