‘Impact maken, ook op jouw leven, is wat mij motiveert’

Miranda Nouwen
Aangenaam, Miranda Nouwen

Als business- en ondernemerscoach help ik mensen bij het bereiken van hun zakelijke en persoonlijke doelen. Met de PowerUP heb ik iets zeer bijzonders in handen en dat blijkt uit hoe effectief mijn aanpak blijkt bij ondernemers. Ik geniet er dan ook elke keer weer hoeveel Power mensen in zich hebben!

 

Wie is Miranda Nouwen?

 

Daar zat ik dan, op 6 januari 2020. Het was tijd om te reflecteren over de afgelopen 25 jaar. Die 25 jaar zijn een behoorlijke rollercoaster geweest: ik ben bedrijven gestart, ik heb succesvolle groei geleid, ik heb bedrijven gekocht, ik heb nieuwe businessmodellen bedacht, ik heb teams en branches opgebouwd, ik ben moeder geworden, ik startte tijdens mijn zwangerschapsverlof een nieuw bedrijf, ik beleefde een echtscheiding met een baby van één, ik kreeg een ernstig herseninfarct en ik vond een leuke nieuwe man. En zo ging het steeds maar door. Het was een roerige periode met hoge pieken en diepe dalen.

 

Wat mij het meeste is bijgebleven, is het proces waarin ik stap voor stap ontdekte wat ik nu echt wilde met mijn leven. Ik kwam tot de conclusie dat mijn huidige activiteiten niet meer pasten, want als ik iets doe dan ga ik all in en doe ik het met hart en ziel. Ik stopte. Ik heb letterlijk alle schepen achter me verbrand.

 

Hoe moest ik nu verder? Ik nam de tijd voor reflectie en ik beloofde mijn gezin om even niets te doen. Stap voor stap ging ik op onderzoek uit. Het was tijd om iets te kunnen doen waar ik energie van krijg, waar ik goed in ben, waar ik blij van word, wat me voldoening geeft en – om het af te maken – waarmee ik een positieve impact heb op mijn leven en dat van anderen.

 

Ik werd business coach en ondernemers mentor en het bleek al snel dat ik mensen iets bijzonders en unieks te bieden had. Ik merkte dat ik de kennis en ervaring heb waar ondernemers veel aan hebben.

 

Tegenwoordig noemt iedereen zich business coach. Er zijn veel coaches die door cursussen of boeken coach zijn geworden, waar overigens niks mis mee is, maar ik merkte dat er behoefte was aan een coach die zelf (from scratch) een bedrijf heeft opgebouwd en die alles al en keer heeft meegemaakt.

 

Een coach met een bewezen trackrecord. Een coach die slapeloze nachten heeft gehad, die na een faillissement van een grote klant van de ene op de andere dag in een zakelijke crisis terecht kwam en niet wist hoe alle salarissen van 400 man personeel binnen een paar dagen betaald moesten worden. Een ondernemer die moeilijke keuzes heeft moeten maken. Die zelf heeft ervaren welke fases en processen er aan komen en wat dit van jou en jouw omgeving vraagt. Die alles weet over de offers die je brengt. Die weet hoe het voor jou is, als ondernemer en in jouw persoonlijk leven. Die heeft geleerd van fouten en jou daarvoor kan behoeden.

 

Nu begeleid ik ondernemers bij de groei van hun bedrijf. Eén van de meest bijzondere dingen, is dat ik veel ervaring heb op verschillende vlakken. Voor mij was het business as usual, maar nu pas realiseer ik me dat ik een bijzonder goed gevulde rugzak heb aan ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Vooral het bijstaan van startups, scale ups en ondernemers met groeiambitie vind ik bijzonder. Het ontmoeten van ondernemers met een idee en een visie. Ondernemers die gaan voor innovatie, die impact willen maken en die willen werken aan een betere wereld. We werken samen aan wat voor hen de beste volgende stap is. Want een goed idee hebben is iets heel anders dan een bedrijf bouwen en alles wat daarbij komt kijken. Winstoptimalisatie is een noodzakelijke voorbereiding voor een exit, net als bepaalde mensen aan boord houden belangrijk is voor een groeifase.

 

Omdat mijn expertise ligt op het gebied van business-, team en persoonlijke performance, begeleid ik naast ondernemers ook managers en teamleden. Dit doe ik altijd met de pijler authenticiteit en impact.

“Het raakt me als ik zie dat ik mensen met de PowerUP inspireer hun doelen te bereiken. Steeds weer die impact op iemands leven maken, is wat mij motiveert om dit te doen.”

Mijn mantra:

Inspireren, innoveren, impact

het zit in jezelf, dus haal het eruit

Inspireren, innoveren, impact. Inspireren, innoveren, impact. Inspireren, innoveren, impact. Nee, ik ben niet gek geworden. Dit is mijn mantra. Drie woorden die elkaar nodig hebben. Zonder te inspireren kun je niet innoveren. Zonder te innoveren maak je geen impact. En wie wil dat nu niet: impact maken? Niet alleen maar hard werken. Niet alleen maar leuk geld verdienen. Maar het ook écht ergens voor doen.

Het verschil maken kan op vele manieren. Met de PowerUP help ik je jouw manier te vinden.

“De code moet je zelf kraken. Van mij krijg je hacks die je dagelijks kunt toepassen. Gebruik ze om je doelen te bereiken. Om vooruit te komen op je werk. Pak zelf de regie over de stappen die je wilt zetten.”

Miranda’s loopbaan

‘Ik werk alleen maar met mensen zoals jij’

  • Founder The PowerUp Company 2020
  • Co-founder GreenGenius2017 - 2020
  • Directeur InterStep-des Corps 2007 - 2017
  • Divisie Directeur Detachering Antea Group 2006 - 2020
  • Algemeen Directeur NEXES Services 2011 - 2020
  • Interim Manager Centric 2004 - 2005
  • Regiomanager XCent ICT Services 2000 - 2004
  • Vestigingsmanager Polec 1995 - 2000
Mijn inspirator

Tony Robbins

Mensen inspireren: het is waar ik ‘s ochtends mijn bed voor uitspring. Maar net zoals ik jou dingen zal leren, is het voor mij ook belangrijk om mijn eigen inspiratiebronnen te verzamelen. Nu haal ik inspiratie uit zo’n beetje het hele leven, maar uit één persoon in het bijzonder: Tony Robbins.

 

Tony heeft als persoon eigenlijk geen uitleg meer nodig. Als één van de bekendste en meest succesvolle sprekers ter wereld neemt hij je mee op weg naar een zogeheten ‘breakthrough’. Hij heeft mij geholpen om te groeien door kritisch naar mezelf als ondernemer te kijken.

 

Ben je nieuwsgierig naar deze onorthodoxe man?

Nieuwsgierig naar deze onorthodoxe man? Check zijn docu op Netflix.

Genoeg over mij

Vertel me jouw verhaal

Wil jij je beter voelen, op je werk en thuis? Meer uit jezelf halen, omdat je voelt dat het er echt wel zit? Ik help je terug naar default te gaan, zodat je opgeruimd weer vooruit kunt én komt.

Gratis adviesgesprek

Wil je meer weten over The PowerUp? In een gratis en vrijblijvend sessie bekijken we samen de mogelijkheden.

Gratis

adviesgesprek