Executive coach

Het is eenzaam aan de top. Iedereen kijkt naar jou, maar bij wie kan jij terecht?  Topcoach Miranda Nouwen geeft inspiratie, denkt mee over ingewikkelde vraagstukken. Ze is zeer ervaren en houd je scherp!

 

Waarom een executive coach?

Als (top)manager ben je zakelijk verantwoordelijk en het eerste aanspreekpunt voor mensen om je heen. Hoe hou jij jezelf scherp? Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen?

Als leider en manager binnen de top van je organisatie, ben je voor velen de beslisser, maar ook de inspirator en degene die meedenkt over oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Maar bij wie kun jij terecht voor inspiratie? Bij wie kun jij terecht om even stil te staan bij de huidige situatie en stappen te overwegen voor de toekomst?

Met executive coaching jezelf leren kennen

Tijdens een Executive Coaching traject staat centraal hoe je, op een manier die jou past, plannen verwezenlijkt binnen de dynamiek van de organisatie maar ook daarbuiten.

Uiteraard is er aandacht voor  bedrijfsvoering en businessontwikkeling. Voor de wijze waarop je jouw organisatie naar de toekomst brengt en wendbaar maakt. Hoe kun je vernieuwing initiëren en in samenspel met diverse stakeholders je invloed uitoefenen? Hoe genereer je meer impact? Daarnaast is er ook aandacht voor persoonlijke issues. Passend bij de huidige tijd bieden we naast online coaching ook een wandelend coaching gesprek op gepaste afstand.

Executive coach inschakelen

De executive coach van de The PowerUp Company is een professionele sparringpartner die jou ondersteunt je energie te focussen op de juiste doelen. Door je gedachten te ordenen en vanuit verschillende perspectieven te leren handelen, zul je tot verfrissende ideeën en nieuwe invalshoeken komen. De executive coach is vakkundig en ervaren op het gebied van ondernemen, strategieontwikkeling, organisatieontwikkeling.

Executive Coaching richt zich op relevante vraagstukken zoals bijvoorbeeld:

 • Door de groei van je bedrijf ben je genoodzaakt zaken anders te organiseren. Je bent van nature meer de ondernemer dan de manager. Hoe pak je dit aan?
 • Er zijn veel kansen om internationaal te groeien maar de thuissituatie dwingt je veel in Nederland te blijven. Hoe los je  dit op?
 • Je begon eens als technisch specialist. Nu, als gevolg van vele successen, ben je directeur. Hoe vul je je rol effectief in?
 • Je hebt gewaagde ideeën voor het lanceren van een nieuw product. Je gelooft erin, maar ziet het risico. Wat is een wijze beslissing?
 • Je wilt graag meer met je bedrijf. Hoe concretiseer je jouw ideeën?
 • Je organisatie wordt geconfronteerd met onverwachte veranderingen in de markt en bij klanten; meer ad-hoc veranderen is onvoldoende. Hoe stimuleer je jouw teams hier productief mee om te gaan.
 • Je wilt je visie scherper krijgen, prioriteiten stellen en keuzes onderbouwen. Hoe formuleer je een aantrekkelijk wenkend perspectief?
 • Je zit met een aantal persoonlijke vraagstukken en zoekt een onafhankelijke kundige coach die dit met jou ontrafelt en hefbomen vindt. Iemand die snel tot de kern komt en niet te soft is. Wie kan dat?
 • Je organisatie moet met anderen samenwerken om zaken voor elkaar te krijgen maar onbekend maakt onbemind. Hoe neem je hierbij de juiste regie?
 • Omdat de wijze waarop je organisatie geld verdient onder druk staat, moet je een nieuw verdienmodel vormgeven. Tegelijkertijd wil je de zorgvuldig opgebouwde krachtige cultuur daarvan deel laten uitmaken. Hoe pak je dit aan?
 • Je wilt vernieuwing stimuleren maar ervaart weerstand. Wat is wel mogelijk?

Welk resultaat kun je verwachten?

Executive Coaching heeft als doel jou als topmanager of ondernemer te helpen bij jouw unieke invulling van je leiderschapsrol en van de koers van je organisatie. Dit doen wij door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken voor te stellen en ervaringen te delen. Zowel vanuit een bedrijfsmatige áls persoonlijk perspectief. Je verbreedt je horizon en leert verrassende mogelijkheden of oplossingen zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 06-15005517 of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 • Focus aan te brengen
 • Een spiegel voor te houden
 • Je accountability te verhogen
 • Nieuwe perspectieven te ontdekken
 • Te werken aan je persoonlijke groei
 • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Plan een adviesgesprek om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek