Executive coach

Ben je zelf alle gaten aan het dichtlopen? En mis je daardoor de focus om je business te optimaliseren? Dan help ik, business coach Miranda Nouwen, je te ontsnappen aan de terreur van de dag en te focussen op je strategie.

Heb jij behoefte aan een executive coach?

Als executive heb je een verantwoordelijke job, maar ook een functie waar veel op je af komt. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en voor je personeel. Gestructureerd werken en een bepaalde strategie uitstippelen én volgen is noodzakelijk, anders kom je om in het werk en verlies je de focus. Is dit inmiddels al het geval en heb je het idee dat je voortdurend achter de feiten aanloopt, niet je leiderschapskwaliteiten ten volle kan benutten en je alleen bezig bent om marginale problemen op te lossen? Een executive coach ondersteunt je bij het terugkrijgen van de focus en waarbij je je leiderschapskwaliteiten weer echt kunt inzetten.

Met executive coaching jezelf leren kennen

Je leiderschapskwaliteiten zijn niet alleen afhankelijk van de opleidingen die je gevolgd hebt of hoeveel ervaring je hebt opgedaan. Een groot deel van je kwaliteiten hangt van af van persoonlijk leiderschap, dus wie jij, wat zijn jouw talenten, hoe gebruik je die en hoe zit jij in je vel, zowel zakelijk als privé? Persoonlijk leiderschap (her)ontdekken kan confronterend zijn, want je leert hierdoor jezelf kennen. Zo ga je ook zien wat jij fout doet en bekijk je hoe jouw eigen gedrag en communicatie door anderen ervaren wordt. Dit doe je uiteraard niet zomaar even. Laat je door middel van professionele executive coaching begeleiden. Pas als jij jezelf goed kent, benut jij je leiderschapskwaliteiten optimaal.

The PowerUp Company als jouw executive coach inschakelen

Wil jij als executive een executive coach inschakelen? Neem dan contact op met Miranda van The PowerUp Company. Zelf gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven ga ik jou een jaar lang intensieve begeleiding geven. Doe je dingen fout, dan krijg je dit van mij te horen. Een spiegel voorhouden is soms nodig, hoe confronterend dit ook is. Samen gaan we doelen stellen en een strategie uitstippelen. Je gaat groeien als executive, maar ook als mens en dit komt ten goede aan jouw bedrijf, personeel én je gezin.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek