Executive coach

Als leider van een organisatie wordt er veel van je gevraagd. Je bent het boegbeeld, mensen leunen op jou én je moet veel, heel veel: van visie ontwikkelen en koers zetten tot mensen enthousiasmeren en vertrouwen kunnen geven. En dit vraagt ook veel van jou, zeker als je alleen verantwoordelijk bent.

Hoe houd je dit vol? Wie is jouw klankbord en wie helpt jou stil staan bij lastige situaties en overwegingen? Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen? Een executive coach helpt jou balans te krijgen in je leiderschap, zodat er stuctuur en strategie komt en je vol energie dit kunt uitdragen.

Waarom een executive coach?

Hoewel jij de eindverantwoordelijkheid draagt, hoeft het niet eenzaam te zijn aan de top. Je hoeft niet alles zelf te overwegen, koers te bepalen en zelf ingewikkelde vraagstukken op te lossen. Dat hoeft niet, als je een ervaren coach naast je hebt staan. Een executive coach doet dat en helpt je omgaan met zowel persoonlijke als zakelijke uitdagingen die jij als leider ervaart. Met als doel dat jij je als executive blijft ontwikkelen en energiek én succesvol een bedrijf kunt leiden. 

Krachtig en energiek leiden

Een onderneming leiden vraagt bepaalde skills, maar het vraagt ook iets vanuit jou als persoon. Misschien spelen er persoonlijke issues die jouw leiderschap in de weg staan. Daarom staat jouw leiderschap centraal tijdens executive coaching. En kijken we hoe jij ambities waarmaakt op een manier die bij jou past. 

Daarnaast leggen we je onderneming onder de loep. Loopt alles op rolletjes, waar zitten knelpunten en hoe zorg je voor een toekomstbestendige onderneming? Hoe kun je veranderingen doorvoeren, terwijl je rekening houdt met stakeholders en medewerkers. En hoe vergroot je de impact van je onderneming? Met executive coaching krijg je antwoorden op al je vragen, sta je niet alleen en maak je sprongen voorwaarts in je leiderschap en met je business.

Wat betekent executive coaching voor jou?

Ik begeleid jou zes maanden lang jaar lang in een intensief 1-op-1-traject, waarin we toewerken naar de perfecte invulling van jouw leiderschap en de ambities van je onderneming. Als executive coach sta ik naast jou, stel ik kritische vragen en geef ik recht door zee feedback. Zowel op persoonlijk als bedrijfsmatig vlak leer je balans aan te brengen, zodat je energiek en succesvol jouw onderneming kunt leiden.

Welk resultaat kun je verwachten?

Executive Coaching heeft als doel jou als topmanager of ondernemer te helpen bij jouw unieke invulling van je leiderschapsrol en van de koers van je organisatie. Dit doen wij door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken voor te stellen en ervaringen te delen. Zowel vanuit een bedrijfsmatige áls persoonlijk perspectief. Je verbreedt je horizon en leert verrassende mogelijkheden of oplossingen zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Meer weten? Neem contact met ons op via 06-15005517 of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Kies voor jezelf en balans in je (zakelijk) leven.

Gratis

adviesgesprek