De beste coach voor ondernemers

Ben je zelf alle gaten aan het dichtlopen? En mis je daardoor de focus om je business te optimaliseren? Dan help ik,  Miranda Nouwen, je te ontsnappen aan de terreur van de dag en te bouwen AAN je bedrijf.

Heb jij behoefte aan begeleiding als ondernemer?

Als jij een ondernemer bent, dan komt er veel op je af. Vol passie start jij met je eigen onderneming, maar al snel kom je er achter dat het leven van een ondernemer niet alleen in rechte lijn omhoog gaat. Misschien valt het zelfstandige ondernemerschap wel tegen en had je je er een heel andere voorstelling bij gemaakt? Het structureel bouwen van een bedrijf is balanceren tussen de operatie en toekomst. Goede teams bouws bouwen, een sterk MT om je heen verzamelen. Dit is cruciaal en wij kunnen je hierin ondersteunen als ondernemer.

Wat kun je verwachten?

Het is volstrekt logisch dat je als ondernemer wel eens onzeker bent over hoe je de zaken aanpakt. Maar onzekerheid hoeft je minder parten te spelen, als je weloverwogen stappen neemt om je doelen te bereiken. Als je niet weet hoe je dit precies aanpakt, dan maak je een goede keuze om een coach voor ondernemers in te schakelen. Een business coach voor startende ondernemers zal jou van cruciaal advies voorzien en omvormen tot een doorgewinterde ondernemer. Zodat je blijft groeien als mens, als leider en met je onderneming.

The PowerUp Company als jouw coach voor de startende ondernemer inschakelen

Miranda van de PowerUp Company als jouw coach voor ondernemer inschakelen, is de beste keuze die je als  ondernemer kunt maken. Je krijgt dan een (half)jaar lang intensieve begeleiding van iemand die al 25 jaar ervaring heeft als directeur en ondernemer. Het ondernemerschap heeft voor mij geen geheimen en jij kunt hiervan profiteren. Welk doelen wil jij behalen met je onderneming of persoonlijk? Dit gaan we vastleggen en we gaan er keihard aan werken dat je deze doelen ook gaat behalen. Het gaat intensief worden. Ik ben recht door zee, daar moet je wel tegen kunnen. Uiteindelijk zal dit tot resultaat hebben dat jij een succesvolle ondernemer wordt die groeit met zijn business en als leider.

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een top team om je heen te bouwen
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek