De beste coach voor ondernemers

Dat is een coach die weet waar jij staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat moet bereiken. Iemand die jou versterkt en naast je staat in goede én uitdagende tijden. Een coach die jou niet naar de mond praat, maar je eerlijk vertelt hoe de wind waait en of je beter links- of rechtsaf kunt gaan.

De beste coach voor jou als ondernemer is iemand die bij jouw persoonlijkheid past, een coach waarbij jij je veilig genoeg voelt om volledig commitment te tonen, want alleen dan kun jij groeien. 

De beste coach is door de wol geverfd

Iedereen kan coach worden, maar niet iedereen kan een coach zijn. Ik vind dat je pas iemand kunt begeleiden als je de weerbarstige praktijk zelf hebt meegemaakt. Als je zelf duizend keer op je bek bent gegaan en duizend-en-een keer sterker bent opgestaan. En niet omdat je vanuit een boekje de theorie hebt eigen gemaakt. Kies je coach daarom zorgvuldig.

Coach met ervaring

Iedere dag weer merk ik dat ik mensen iets bijzonders en unieks te bieden heb. Ik zie hoeveel ondernemers en executives hebben aan mijn kennis en ervaring. Dát is waarom ik business coach ben geworden. Ik heb zelf from scratch een bedrijf opgebouwd met tientallen miljoenen euro’s omzet en een nettowinst van 8 miljoen. Ik ken de obstakels, zie snel waar de pijn zit en heb alles al een keer meegemaakt.

Wanneer ben ik de beste coach voor jou?

Ik begeleid ondernemers en executives bij de groei van hun bedrijf. Mijn kracht ligt in het realiseren van groeiambities van startups, scaleups en ondernemers die toe zijn aan de volgende stap, een PowerUp. Ondernemers die toe zijn aan meer groei en meer impact. Het varen op je intuïtie zonder voorbij te gaan aan je ratio is daarbij ontzettend belangrijk. 

Door mijn kennis en ervaring weet ik hoe jij die PowerUp gaat realiseren. En dat bereiken is ontzettend gaaf, maar de weg ernaartoe is niet altijd even leuk. Want bij mij krijg je een eerlijke mening, duidelijke feedback en concrete plannen en acties. Waar jij 100% mee aan de slag moet gaan. 

Wat je kunt verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een top team om je heen te bouwen
  • Je accountability te verhogen
  • Nieuwe perspectieven te ontdekken
  • Te werken aan je persoonlijke groei
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en maak die life-changing keuze.

Gratis

adviesgesprek