Business mentor

Ben je zelf alle gaten aan het dichtlopen? En mis je daardoor de focus om je business te optimaliseren? Dan help ik, business- en ondernemers coach Miranda Nouwen, je te ontsnappen aan de terreur van de dag en te focussen op groei.

De business en ondernemers mentor helpt je vooruit

Het beeld van de succesvolle en gevierde ondernemer kent iedereen wel. Soms krijg je het idee dat je alleen succesvol een bedrijf kunt leiden als je succes op succes kunt stapelen. Dit is natuurlijk niet zo en dat beeld van die succesvolle ondernemer is vaak ook maar gecreëerd. Echte ondernemers weten dat de praktijk weerbarstiger is. De weg naar het succes is in de meeste gevallen geen rechte lijn omhoog. Het is een weg die omhoog gaat, maar net zo hard omlaag kan gaan. Flexibiliteit, leiderschap van alles wordt er van je gevraagd.

En eerlijk is eerlijk het is niet altijd rozengeur en maneschijn.  Als jij dit herkent en je kan ondersteuning gebruiken van een door de wol geverfde ondernemer die het pad zelf heeft gelopen. Dan is begeleiding van een  mentor echt nuttig.

The PowerUp Company als mentor inschakelen

Wil jij Miranda van The PowerUp Company als business en ondernemers mentor inschakelen? Bereid je dan voor op een eerlijke mening. Ik ben niet bang om te zeggen waar het op staat. Zo weet je in ieder geval wat je aan mij hebt en hoe de zaken ervoor staan. Je krijgt recht door zee feedback . Dit is vast niet altijd even leuk, maar is wel de enige manier om eerlijk naar je onderneming te kijken, om je te helpen focussen en om je een spiegel voor te houden. We gaan doelstellingen opstellen en een (half)jaar lang ga ik je intensief en persoonlijk begeleiden, zodat je harde werken eindelijk resultaat oplevert.

Leer met het inschakelen van een mentor jezelf kennen

Bij het inschakelen van een mentor, gaat het er niet alleen om hoe succesvol jij zakelijk bent. Jou capaciteiten als ondernemer, als werkgever of manager, hebben alles te maken met persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap draait om hoe goed jij jezelf kent en hoe goed jij in je vel zit. Zit het op persoonlijk vlak niet allemaal mee? Dan is er grote kans dat je als manager of ondernemer tekort komt. Tijdens mijn intensieve begeleiding ga je letterlijk je eigen gebruiksaanwijzing ontdekken, maar niet zonder succes. Heb je interesse? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Wat kun je verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Een top team om je heen te bouwen
  • Groei te creëren
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Gratis

adviesgesprek