Business mentor

Als ondernemer weet je hoe het is om keihard te vallen en nog sterker op te staan. Doorzettingsvermogen is essentieel voor ondernemers, maar soms voelt het alsof je iedere keer het wiel opnieuw aan het uitvinden bent. En dat klopt, want duizenden ervaren ondernemers hebben dat ook al eens gedaan. 

En als die wielen er al zijn, dan hoef je ze alleen nog maar te monteren om de vaart in je onderneming te houden. Als ervaren ondernemer die ervaringen met jou deelt, hoef je dus niet zelf door schade en schande wijs te worden. En dat is de toegevoegde waarde van een business mentor.

Waarom een business mentor?

Als ondernemer werk je keihard aan je bedrijf. En als je keihard werkt, dan wil je dat ook terugzien in je resultaten. In meer omzet, meer vrijheid of meer impact. Heb jij het gevoel dat je ‘voor niets’ keihard werkt, omdat de ‘beloning’ iedere keer tegenvalt. Dat je te veel aan het overdenken bent of dat je beslissingen minder goed uitpakken dan je voor ogen had? 

Een business mentor is een ervaren ondernemer die alle fouten al eens heeft gemaakt. Iemand die zelf flink over hordes is gestruikeld en die weet hoe je dit beter kunt aanpakken, die weet wat nodig is om groei te realiseren en meer impact te maken met je bedrijf. 

Jij speelt de hoofdrol

Ik deel met jou al mijn kennis en kunde om jouw bedrijf een level up te krijgen, maar we kijken niet alleen naar je business. Want jij als ondernemer speelt een belangrijke rol in je bedrijf: de hoofdrol. Hoe zit jij in elkaar, wat drijft jou en wat houdt je misschien wel tegen? Als jij niet goed in je vel zit, dan werkt dat je tegen in jouw leiderschap. Pas als jij groeit in je ondernemerschap, dan groeit jouw bedrijf ook.

Wat betekent een business mentor voor jou?

Ik begeleid jou een (half) jaar lang 1-op-1 in een intensief traject. Door mijn jarenlange ervaring leg ik snel de vinger op de zere plek, én geef ik gerichte en concrete adviezen waar je direct iets mee kunt. Je krijgt recht door zee feedback. En dat is niet altijd even leuk, maar het is wel de enige manier om eerlijk naar je onderneming te kijken, om je te helpen focussen en om je een spiegel voor te houden. 

We stellen samen doelen en gedurende het traject zorgen we dat jouw harde werken eindelijk resultaat oplevert. Als business mentor ben ik daarvoor jouw stok achter de deur. Geen smoesjes of uitstel meer, maar tijd voor daden die passen bij jouw gewenste groei. 

Wat kun je verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Een top team om je heen te bouwen
  • Groei te creëren
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en maak die weloverwogen keuze.

Gratis

adviesgesprek