Business en ondernemerscoach

De methode

Leren van een door de wol geverfde, nuchtere en resultaat gerichte mentor en coach die recht door zee is en jouw helpt jouw doelen te bereiken. Door te sparren, een spiegel voor te houden, advies te krijgen, nieuwe perspectieven te ontdekken,  focus aan te brengen, je accountibility te bewaken, strategie te bespreken, persoonlijk te groeien en  je bedrijf voor jou te laten werken, en niet meer operationeel alle ballen in de lucht te houden. Dat is de PowerUP.

Authentiek leider

met impact

In het vliegtuig moet je in een noodsituatie eerst zelf je zuurstofmasker opzetten, zodat je je daarna om de rest kunt bekommeren. Zakelijk is het net zo. Zorg dat je genoeg zuurstof krijgt, zodat je kunt knallen. Alleen dan laat je zien wie je écht bent en wat je in je mars hebt. Egoïstisch? Verre van. Want als je zelf je zaakjes op orde hebt, kun je ook anderen verder brengen.

Door een PowerUP krijg je

resultaat en groei

  • inspireren en ontwikkelen van je team en bedrijf
  • het realiseren van jouw doelen
  • een gezonde life-work balans
  • meer focus en richting
Het is een kwestie

van DOEN!

Bij PowerUP- gaat het om doen: 70% bestaat dan ook uit het doen in de praktijk, 10% uit tutorials en 20% uit feedback. Bij elkaar zorgt dat er 100% voor dat je meer bereikt dan je had durven hopen. Ga voor resultaat en groei!

Blended learning:

online & old school

The PowerUp Company maakt als enige in de markt gebruik van de unieke kracht van blended learning. Online voor de flexibiliteit, je moet immers al genoeg ballen in de lucht houden. Old skool voor de persoonlijke backing, met feedback op maat van mentor Miranda.

0%
Ontwikkelen van je vaardigheden in de praktijk.
0%
Het volgen van online tutorials.
0%
Persoonlijke feedback van Miranda.

Ben jij klaar om het te DOEN?!

Gratis adviesgesprek

Wil je meer weten over The PowerUp? In een gratis en vrijblijvend sessie bekijken we samen de mogelijkheden.

Gratis

adviesgesprek