Business as usual of toch wat nieuws? | The PowerUp >>

Business as usual of wat nieuws?

 

Wist jij dat er op woensdagochtend superveel mensen op hun gemak gezellig boodschappen doen of rustig door het bos wandelen? Ik niet. En juist daarom was het goed dat ik januari heb gekozen voor een rustige opstart. Niet om te socializen in de buurtsuper, maar wel om even een pas op de plaats te maken en niet business as usual door te denderen in het nieuwe jaar.

Business as usual rollercoaster

Want afgelopen jaar was heel succesvolste ooit én heel druk. Weekenden werken, dagen van 8 tot 20u met aaneengesloten overleggen waren geen uitzondering in mijn agenda. En dat vind ik niet erg, want ik vind het super leuk en ben gewend om heel hard te werken. Maar vanuit zo’n rollercoaster in een bijna lege agenda over te gaan was best oncomfortabel.

Anders tijd indelen

Aan het einde van het jaar heb ik een grote opdracht afgesloten en was toe aan een pas op de plaats, zo had ik opeens de tijd om doordeweeks, tijdens mijn normale werktijd, boodschappen te doen of in het bos te wandelen. En wat blijkt: heel veel mensen doen dit. 

 

Heel veel mensen werken niet op woensdag. Ze kletsen wat met elkaar en doen rustig hun ding. En niet zoals ik, AH of Crisp laten bezorgen of gehaast aan het einde van de dag wanneer andere mensen met een overvolle agenda hun boodschappen moeten halen. Ik was echt verbaasd.

Pas op de plaats maken

En ook al was doordeweeks boodschappen doen of door het bos wandelen niet het doel van mijn rustige start. Maar ik maak soms even een pas op de plaats. Ik wil creëren en groeien en weet dat rust vraagt. Eerder heb ik mijn business radicaal omgegooid en steeds met het gewenste groei effect.

Nieuwe inspiratie

Je hebt ruimte in je hoofd en nieuwe inspiratie nodig om keuzes te kunnen maken. Ik heb bewust de tijd genomen om te voelen wat ik wil doen en hoe ik met mijn bedrijf de volgende stap ga zetten in 2023. En na een periode in de rustmodus is het tijd mijn ideeën en inspiratie omzetten in actie, dus ga ik er weer volle bak tegenaan. Ik start met een opleiding tot commissaris, ga meer keynotes geven en de activiteiten start met nieuwe activiteiten bij The PowerUP Company waar ik je over een tijdje graag meer over vertel. Met nieuwe energie, nieuwe klanten en een dijk van een actieplan er weer tegenaan. 

 

Wil jij ook je bedrijf laten groeien? Plan meteen een gratis adviesgesprek.

 

 

 

#groeien #thepowerupcompany #businesscoach #reflectie #inzicht #inspiratie #goals #ondernemers

 

Gratis

adviesgesprek