Bedrijf opschalen coaching

Gaat jouw bedrijf als een speer, maar dat begint je steeds meer energie te kosten. Vind je het lastig om dingen uit handen te geven? Zit er meer in je bedrijf dan je er nu uit kunt halen? Word jij opgeslokt door de waan van de dag en kom je daardoor niet aan je strategie toe? 

Als ondernemer van een snelgroeiend bedrijf kun je behoorlijk blijven worstelen. En dat is irritant, maar onnodig! Want met coaching kun je sneller stappen zetten. 

Kies voor minder irritaties, minder brandjes blussen, meer energie en meer groei!

Wanneer bedrijf opschalen coaching?

Het is natuurlijk mooi dat je business als een malle groeit. Maar dit houdt ook in dat jij razend druk bent. Maar besef je wel dat jij als eigenaar niet alleen met uitvoerende werkzaamheden bezig moet houden. Stop met die terreur van alledag! Als jij je onderneming next level wil krijgen, is een langetermijn strategie en structuur nodig. Stel hierbij gerust keiharde doelen. Welke investeringen heb je nodig of hoe ga je internationaliseren? 

Voor het opschalen van je business heb je een topteam nodig dat jou aanvult. Als coach leer ik je hoe je dit voor elkaar krijgt, hoe je doelen stelt en hoe je focus houdt op die doelen zonder je af te laten leiden door randzaken. 

Zelf groeien = businessgroei

Opschalen betekent groeien op meerdere vlakken en daardoor loop je als ondernemer tegen heel veel verschillende dingen aan. En daarom nemen we niet alleen je onderneming, maar ook jou onder de loep. Want als jij groeit, dan groeit je business met je mee. 

Heb jij behoefte hebt aan meer focus? Aan een plan de campagne waarmee jij én jouw business groeien. Als directeur en ondernemer sta ik je bij met raad en daad om jouw onderneming naar een hoger plan te trekken. Vanuit mijn ervaring weet ik waar de angels zitten en hoe je die eruit haalt.

Wat betekent een coachingstraject voor jou?

In een intensief traject gaan we beiden all in. Daarbij krijg je van mij alle tricks of the trade, recht door zee feedback en toegang tot al mijn kennis en ervaring. Ik ben jouw stok achter de deur, maar zonder intrinsieke motivatie kun je nooit groeien. En daarom verwacht ik dat jij bij de start écht klaar bent om die stap te maken. Bovendien vraag ik van jou dat jij je committeert aan het behalen van doelstellingen en het opvolgen van concrete adviezen. Zo groei jij als ondernemer en maak je nu én in de toekomst meer groei en impact met je bedrijf. 

Wat kun je verwachten

Een-op-een werken we naar de oplossing. Met de focus op resultaat. Ik help je door:
  • Focus aan te brengen
  • Een spiegel voor te houden
  • Je accountability te verhogen
  • Een top team om je heen te bouwen
  • Groei te creëren
  • Waardevolle adviezen te geven

Laat zien hoe ambitieus je bent

Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je ambitieus bent. Dat je een miljoen wilt verdienen. Op LinkedIn lees je meer dan 50 aanbevelingen van ondernemers, executives, managers en engineers die je voorgingen. Met mij aan je zijde bereik jij je NEXT LEVEL.

Zijn wij een match?

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en maak die weloverwogen keuze.

Gratis

adviesgesprek