Wordt nog authentieker in je business en als mens-> 6 maanden traject

2.999,00 excl. btw

Authentiek leiderschap

In deze tijd is er steeds meer behoefte aan puur en echtheid. We zijn klaar met rollen die gespeeld worden en rationele benaderingen. We branden op en zoeken naar balans tussen intuïtie en ratio.

Dit is te ontwikkelen en daar kunnen we je bij ondersteunen.

Let wel authentiek word je niet echt in een dag training. Authentiek leiderschap is een proces waarbij je stap voor stap werkt aan jezelf.

Door de tijd heen ben je gevormd, het oordeel van anderen van anderen heeft effect of wie je bent en hoe je gedraagt.

Als je dit wil aanpassen is de eerste stap onderzoeken, wie ben ik, wat zit erin en hoe kan ik dit inzetten om mijn doelen te behalen. Het begint met bewustwording wat er al is. Wat er (nog) niet is. En hoe je jezelf, je team of je organisatie laat groeien.

Het effect is dat je gaat inzien dat het niet zwart-wit is maar er altijd iets van jou is waarom of waardoor je fel reageert, of bepaalde dingen niet ziet er steeds in bepaalde situaties verzeild raakt.

 • altijd maatwerk – geen standaard trajecten
 • we werken samen – geen eenrichtingsverkeer
 • duurzame verandering – geen quick fix
 • praktische aanpak – niet zweverig

 

Ieder mens heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Hoe beter je de jouwe leert kennen, hoe beter je snapt waarom je bepaalde keuzes maakt of steeds in bepaalde situaties terechtkomt. Je wordt je dan ook steeds bewuster van het feit dat moeilijkheden ook kunnen voortkomen uit je sterke eigenschappen. Daarom ga je beter om met problemen die je ervaart. Je leert goed te communiceren met je omgeving en duidelijk te maken wat je allemaal inbrengt en wat je uit je bedrijf wilt halen.

Samen werken we aan een structuur, strategie en we maken keuzes en brengen  focus . Dit alles op een manier die echt bij je past. En precies dat zorgt voor energie, voor werkgeluk, voor levenslust!

Dit levert het traject jou op:

✔ Je maakt een duurzame ontwikkeling door.
✔ Je business groeit.
✔ Met kleine aanpassingen ga je grote resultaten behalen.
✔ Je besteedt tijd aan dingen waar je tijd aan wilt besteden en pakt de regie over je werkend en prive leven terug.
✔ Je creëert een structuur, strategie en focus die echt bij je past

#nieuw leiderschap #authentiek leiderschap #ondernemers

Beschrijving

Dit krijg je

 • 6 maanden coach traject op maat
 • 6 x persoonlijke bespreking van 90 minuten
 • Huiswerk en oefeningen op maat
 • Online assessment: 177 vragen in 45 minuten
 • All-inclusive voor € 2.999,- excl. btw

Kick-off: POWERUP-ASSESSMENT

Het 6 maanden programma  start met een pittig online assessment. Binnen drie kwartier krijg je 177 vragen op je afgevuurd. De uitslag wordt gelabeld over 4 assen: strategisch, beïnvloedend, relatiebouwend en operationeel. Op basis van die resultaten maak ik een analyse die als uitgangspunt van jouw persoonlijke PowerUP-traject geldt.

Versterken waar je al goed in bent

Kijk maar eens hoe lastig het is: ontdekken wat je wél goed kunt, in plaats van focussen op wat er niet lukt. Een talent is niet voor niets (1) iets wat je van jezelf al heel goed kunt en (2) een aangeboren manier van denken en gedragen. Talent zit in je DNA. Daar gaan we dus iets mee DOEN! Want als je de aanleg hebt om te tennissen, maar je doet er niks mee, sta je later nooit op Wimbledon.

‘Focus op je talenten, dan gaan jij en je team en business pas écht excelleren!’

Tijd om het te DOEN!

Als je weet wat je talenten zijn, is het tijd om deze duurzaam in te gaan zetten. Dat doe je door te DOEN! Want pas als je je talent en gedrag herkent, kun je er iets mee. Het is tijd om je talenten in te zetten en mijn tips & tricks in de praktijk toe te gaan passen.

Samen kijken we naar:

 • Lukt het je om je talenten in de praktijk in te zetten?
 • Wat zijn je blinde vlekken?
 • Hoe kun je mensen om je heen verzamelen die deze vlekken afdekken, zodat jij je kunt focussen op je talenten?
 • Welke praktijkvoorbeelden zijn er om aan te werken de komende periode?

Maak stappen

Ieder mens heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Hoe beter je de jouwe leert kennen, hoe beter je snapt waarom je bepaalde keuzes maakt of steeds in bepaalde situaties terechtkomt. Je wordt je dan ook steeds bewuster van het feit dat moeilijkheden ook kunnen voortkomen uit je sterke eigenschappen. Daarom ga je rationeler om met problemen die je ervaart. Je leert goed te communiceren met je teamleden en duidelijk te maken wat je allemaal inbrengt en wat je uit je werk wilt halen. Je ontwikkelt een structuur, strategie en brengt focus aan op een manier die echt bij je past. En precies dat zorgt voor energie, voor werkgeluk, voor levenslust!

Samen kijken we naar:

 • Welke concrete stappen heb je de afgelopen maanden gezet?
 • Wat is de winst die je hebt behaald en waar liggen nog mooie winkansen?
 • Hoe blijf je aandacht geven aan de juiste mensen en topics?
 • Waar sta je in je business en in je leven als ik je over vijf jaar bel?

En dan …

Je bent volop in beweging. Je bent het aan het DOEN! Maar werken AAN jezelf en je bedrijf is niet iets wat je één keer doet. Daar moet je iedere dag, iedere week en iedere maand mee bezig zijn. Om steeds weer een stapje verder te komen.

 

 • altijd maatwerk – geen standaard trajecten
 • we werken samen – geen eenrichtingsverkeer
 • duurzame verandering – geen quick fix
 • praktische aanpak – niet zweverig

 

Dit levert het traject jou op:

✔ Je maakt een duurzame ontwikkeling door.
✔ Je business groeit.
✔ Met kleine aanpassingen ga je grote resultaten behalen.
✔ Je besteedt tijd aan dingen waar je tijd aan wilt besteden en pakt de regie over je carrière (en leven!) terug.
✔ Je creëert een structuur, strategie en focus die echt bij je past

Startdata & locatie

Het coach traject wordt doorlopend aangeboden. Voor het assessment en de coach gesprekken worden apart afspraken gemaakt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en een goede persoonlijke opvolging te blijven geven, kunnen er een maximaal aantal deelnemers per week instromen.

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden?

Meld je aan voor het coach traject en wordt nog authentieker in je business en als mens. Boek je traject bovenaan deze pagina. 

Wil je eerst telefonisch kennismaken voordat je mee gaat doen? Of ben je benieuwd hoe het traject aansluit op jouw situatie? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

We hebben ook programma’s waar hele teams aan de slag gaan inclusief de leidinggevende. Dit is altijd op maat. Lees meer over blinde vlekken als team op je netvlies krijgen!

Gratis

adviesgesprek