Workshop

49,00 excl. btw

Speciaal voor vrouwen in de techniek en ict 

Als vrouw in de techniek sta jij je mannetje, anders kun je een carrière in de techniek wel vergeten. Maar vergeet niet voorbij te gaan aan jezelf en let op dat je jouw feminiene kant ook blijft ontwikkelen, zodat je echt het verschil maakt in deze technische wereld

Speciaal voor wie nu het heft in eigen handen wil nemen heb ik een online workshop ontwikkeld om meer focus en inspiratie te krijgen, leiderschap te ontwikkelen en authentiek altijd jezelf te blijven.

  • 4 weken
  • Inspiratie, focus, leiderschap
  • Authentiek zijn
  • Balans tussen hoofd en hart

Uitverkocht

Beschrijving

Ontwikkel de balans

tussen hart en hoofd

Als vrouw in de techniek sta jij je mannetje, anders kun je een carrière in de techniek wel vergeten. Maar vergeet niet voorbij te gaan aan jezelf en let op dat je jouw feminiene kant ook blijft ontwikkelen, zodat je echt magie kunt brengen in deze technische wereld

Ben jezelf

en maak het verschil?

Stel je voor dat je in een overleg zit met tien anderen, tien mannen. Er volgt een discussie over een bepaald onderwerp en jij houdt je stil, omdat je bang bent dat jouw inbreng het net niet helemaal klopt of niet relevant is. Je bent onzeker of dat wat jij meebrengt genoeg is. Je bent daarin niet alleen, maar weet dat het echt helemaal nergens op slaat. Want no way dat jij onvoorbereid aan tafel schuift met tien mannelijke overlegpartners. Hoewel mannen zich er misschien doorheen bluffen en later moeten terugkomen op bepaalde bespreekpunten, weet jij als miss perfect gewoon hoe de vork in de steel zit. Claim je plek, want ik weet zeker dat je met wat jij te zeggen hebt het verschil kunt maken.

“The magic happens between ratio en intuition”

De magic touch

Door deze miss perfect situaties en het opboksen tegen al die mannelijke concurrenten durf ik wel te stellen dat vrouwen in de techniek echte bikkels zijn. Niet alleen omdat wij vrouwen hier keihard voor moeten werken, maar ook omdat wij zowel onze masculiene als feminiene energie beter kunnen balanceren. En als je dat goed ontwikkelt als vrouw in de techniek gebeurt er iets bijzonders: de magic touch. Dat klinkt zweverig, maar dat is het niet.

Werk aan jezelf ?

Iedereen bezit masculiene en feminiene energie, ongeacht je gender, maar deze worden nog wel heel erg stereotyperend voor mannen en vrouwen gebruikt. Het masculiene uit zich in resultaten willen behalen, focussen, plannen, knallen, doen wat gedaan moet worden, besluitvaardig zijn, etc. Allemaal krachtig, snel en efficiënt. Een energie, die je in de bouwsector nodig hebt en als technische vrouw goed onder de knie hebt. De feminiene energie delft dan nog wel eens het onderspit, waarbij je minder je intuïtie volgt dan je eigenlijk wilt. Sta jij toe jouw feminiene energie rijkelijk te laten stromen, dan zul je veel verschil merken in je dagelijks leven. Je staat sterker in je schoenen en maakt meer impact voor jezelf en voor anderen, zonder voorbij te gaan aan jezelf.

Je moet het nu DOEN

Natuurlijk weet ik dat het miss perfect syndroom ons behoorlijk in de weg kan zitten, maar ik heb door de jaren heen ook geleerd hoe je deze eigenschap juist inzet voor je eigen en bedrijfsgewin. En dat allemaal met een touch of magic. Wacht niet op meer kennis, meer ervaring of op het doorgronden van mannen. Het is niet nodig, want vrouwen in de techniek zijn gewoon beter. Wil je dat ook zelf uitstralen? Ga aan de slag de komende 4 weken zodat jij kunt vlammen in deze prachtige, maar bijna volledig masculiene wereld van techniek.

 

Gratis

adviesgesprek