Van survival naar groei

999,00 excl. btw

De kans is groot dat het al rommelig was, op je werk en in je hoofd. Afgelopen periode is het niet minder geworden. Iedereen loopt aan je kop te zeuren en van alle kanten wordt er aan je getrokken. Via Zoom, Hangouts, Skype, app, mail, mobiel. En thuis vast ook. De hoogste tijd voor wat tijd voor zelf en inspiratieprikkels. Zo blijf je scherp en in balans en voel je straks sterker dan ooit ,ook al mis je collega’s en werk je thuis

  • 12 weken,  tijd investering circa 60 minuten per week

 

Beschrijving
Extra informatie

bijgewerkt

Ga van survivalstand

naar groeistand

Na maanden te moeten leven in en met de corona-situatie, hebben we de survivalfase achter ons gelaten. Nu blijven we hangen in onze bubbel en missen we de externe prikkels. Daarom krijg je, juist nu, de unieke kans om door te schakelen naar de groeistand.

Wat doe jij

Motivatie van jezelf en je team?

Ik vergelijk onze huidige situatie met het vasthangen in een bubbel. Dit is voor even niet erg, maar langzaam maar zeker wordt het SAAI. Je moet zorgen dat jij én je team in topconditie zijn, zodat jullie zowel individueel als samen kunnen (blijven) knallen. Momenteel wordt er heel veel van je gevraagd en dat maakt het lastig om spontane prikkels te krijgen. Alles is gepland. Alles staat al vast. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik vind al die korte online vergaderingen extra vermoeiend. Begrijp me niet verkeerd, thuiswerken heeft zijn voordelen, maar ook ik mis die prikkels. Het is tijd voor actie! Are you in?

 

 “Don’t get frustrated by the wait. Use this time to grow, so you’ll be prepared when the door opens.”

 

Behoefte aan balans en groei

Heb jij net als ik behoefte aan spanning en competitie, maar tegelijkertijd ook aan rust in je hoofd? Dan heb ik het perfecte plan voor je: ga lekker twaalf weken lang met mij aan de slag. Want hé, je je hangt nu toch in je bubbel. Als je die 12 weken verder bent, beloof ik je dat je een leuker leven hebt, een team wat beter loopt, meer resultaat, minder stress en gedoe en super waardevolle contacten buiten je eigen bubbel hebt.

Wat voor thema’s worden er behandeld?

Alles is meteen in de praktijk toepasbaar. Wees niet bang: het is echt niet zo dat je er ineens een tweede baan bij hebt. Zie het als een inspiratieprikkel of andere bril waar je niet langer dan een kwartier per dag mee zoet bent. Zodat je vooral niet indut,  je de competitie blijft voelen en andere mensen ontmoet.

Daarnaast ontdek je wat je talent is en hoe je dit activeert.

  • 1x online assessment
  • 1x persoonlijke bespreking assessment van 90 minuten met Miranda
  • 2x vervolggesprek van 90 minuten met Miranda
  • 1 x toegang tot de academy

Je moet het nu DOEN

Zodat je straks niet in het gedrang raakt en de regie of motivatie kwijt bent. Dat geeft alleen nog maar meer stress. Ik denk dat je het ook wel herkent in jezelf en jouw team: techneuten die normaal al het liefst met hun koptelefoon op zitten, hebben nu nog meer moeite zich af te zonderen. Als jij vol energie en balans bent, is het veel makkelijker om je doelen te behalen en je team mee te krijgen.

Word hier

alleen maar sterker van!

Word je gek van al het geZoom en geHang? Word je sowieso overvraagd? Vind je het lastig om feeling te houden met je team? Laten we er dan samen voor zorgen dat je straks terugkijkt en denkt: verdomd, ik ben er sterker uitgekomen.

Geschikt voor

Teammanagers, projectmanagers, projectleiders, projectengineers, developers, business analisten, service manager , ingenieurs, ICT, CTO, CIO, technisch manager scrummaster, PO master, programmeurs, softwate specialisten

Duur

12 weken

Tijdsinvestering

15 minuten per dag

Gratis

adviesgesprek